У Кремлі вже визначились із наступною жертвою після Пригожина — Bild
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кремлі вже визначились із наступною жертвою після Пригожина — Bild

У Кремлі вже визначились із наступною жертвою після Пригожина — Bild
Джерело:  online.ua

За інформацією західних аналітиків та журналістів, наступною жертвою кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна може стати його поплічник Рамзан Кадиров. 

Джерело:  Bild

Що відомо про підготовку Кремля до ліквідації Кадирова 

Журналісти видання, зокрема, посилаються на прогноз опозиційного російського політика та колишнього депутата Держдуми РФ Дмитра Гудкова.

Гудков переконаний, після ліквідації Пригожина кремлівський диктатор візьметься за власних поплічників, які погрожують його авторитету, у тому числі і проти глави Чечні Рамзана Кадирова.

Журналісти видання підкреслюють, що Кадирова тривалий час вважали союзником Пригожина, адже він підтримував жорстку критику ватажка ПВК "Вагнер" у бік Міноборони Росії.

Що відомо про позицію Кремля до Кадирова 

Автори матеріалу також нагадали, що Кадиров колись був повстанцем, який воював у Чечні проти режиму Путіна,  і через це багато хто в російському владному апараті досі занепокоєний.

Путін перестав відігравати роль арбітра між різними кремлівськими фракціями, він вже не може впоратися з цією роллю, конфлікти виходять назовні, - пояснює Гудков.

Згідно з прогнозами, може виникнути відкритий конфлікт між Кадировим та російським апаратом безпеки, а також ескалація конфлікту між ФСБ та міноборони РФ.

Конфлікт з Кадировим, я впевнений, буде. Тому що Кадиров – один з найбільших противників російської державності. У Кадирова є своя добре підготовлена армія. Кадиров має великий вплив за межами апарату безпеки, - підкреслює Гудков.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?