Кремль погрожує "розв'язати руки" проти Європи за блокаду Калінінграда
Категорія
Україна
Дата публікації

Кремль погрожує "розв'язати руки" проти Європи за блокаду Калінінграда

Кремль погрожує "розв'язати руки" проти Європи за блокаду Калінінграда
Джерело:  online.ua

20 червня очільник комісії Ради Федерації із захисту суверенітету Андрій Клімов почав публічно погрожувати, що у команди російського диктатора Володимира Путіна будуть "розв'язані руки", якщо Європейський Союз "не виправить ситуацію з блокадою Калінінграда".

Джерело: росЗМІ

Росія погрожує ЄС за "блокаду Калінінграда"

Євросоюзу потрібно виправити ситуацію з блокадою Калінінграда, або Росія розв'яже руки для вирішення питання транзиту будь-якими способами, - цинічно пригрозив Андрій Клімов.

Що важливо розуміти, нещодавно влада Калінінградської області обіцяла "запропонувати вжити заходів з боку РФ", якщо Литва не скасує обмеження на транзит товарів до регіону. Окрім того, вони продовжують скаржитися, що заборона є "незаконною".

Фото - скриншот

Як уже згадувалося раніше, раніше губернатор Калінінградської області Росії Антон Аліханов заявив, що Литва перестала пропускати транзитні поїзди з товарами, які потрапили під санкції Європейського Союзу.

За нашими оцінками, ми не завершили поки що аналіз, це від 40 до 50% номенклатури вантажів, які перевозилися між Калінінградською областю та іншими регіонами Російської Федерації. Це зокрема будматеріали, цемент, метали, ціла низка інших важливих і для будівництва, і для виробництва, готова продукція, яка вивозилася з нашої території, – поскаржився губернатор Калінінградської області.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?