Кремль щедро фінансує пропагандистів в Болгарії
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль щедро фінансує пропагандистів в Болгарії

Кремль щедро фінансує пропагандистів в Болгарії
Джерело:  online.ua

Спецслужби Болгарії отримали докази того, що Кремль щедро фінансує громадських діячів, журналістів і політиків в країні для розповсюдження власної пропаганди.

Джерело:   Euroactiv

Кремль фінансує розповсюдження власної пропаганди в Болгарії

За словами речниці уряду і глави канцелярії прем'єр-міністра Болгарії Олени Бориславової, Кремль платить публічним діячам, політикам, журналістам за розповсюдження власної пропаганди порядка 2 тис євро на місяць.

За її словами, кошти були передані болгарським політикам, відомим журналістам, аналітикам, політологам та іншим особам, які виступають у державних ЗМІ. Російська держава платила їм за формування громадської думки.

Всім вам, хто безкоштовно плює на ЄС і НАТО, а також підтримує дії Путіна в Україні, слід знати. Ви зіпсовані. Тим, хто надихає вас на це, платять. Щомісяця, - зазначила Бориславова.

За її словами, деякі оратори звикли заплутувати публіку і грати на помилках і страхах.

Між тим очільник МЗС Литви Габріелюс Ландсбергіс, коментуючі загрозу Третьої світової через агресію РФ у Європі зазначив, що Захід має в сотні разів більше сили, а ніж кремлівська окупаційна армія.

Думка про те, що ми не бачили такого широкого конфлікту, який він є зараз, після закінчення Другої світової, очевидно, витає в повітрі. Тому всі думають про те, чи може це призвести до чогось більшого, ніж це є зараз. Я б не погодився з думкою, що ми фактично стоїмо на порозі чогось схожого на Другу світову війну. Я ніяк не бачу Росію можливим агресором проти Заходу. Я б розглядав Росію як кривдника, який може заподіяти багато проблем, - зазначив Ландсбергіс.

За його словами, проблема полягає в тому, в якому світі політики хочуть жити після війни.

Володимир Путін (Фото - kremlin.ru)

Чи хочемо ми жити у світі, де Путін має "збережене обличчя"? Коли він сидить за якимось переговорним столом, де ми з ним розмовляємо? Або ми говоримо, що це держава-Ізгой, яка повинна бути повністю ізольована, поки вона не зміниться всередині? Тому, якщо у вас немає відповіді на це питання, то можна переконувати, що ви не у війні з Росією, - наголошує очільник МЗС Литви.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?