Путін стрімко втрачає владу в РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін стрімко втрачає владу в РФ

Путін стрімко втрачає владу в РФ
Джерело:  online.ua

За словами секретаря РНБО Олексія Данілова, наразі політичне керівництво РФ на чолі із диктатором та військовим злочинцем Володимиром Путіним стрімко втрачає владу, яка переходить до рук кримінально-терористичного угруповання.

Джерело: Twitter-сторінка секретаря РНБО

Путін втрачає владу в РФ 

Кремль у стадії втрати контролю. Влада на РФ стрімко переходить до рук кримінально-терористичного угруповання, силові функції делеговані кадирівським каральним загонам та пригожинським зекам. РФ перетворилася на типову failed state. Далі - дестабілізація, демонтаж, депутінізація, - зазначив Данілов.

Секретар РНБО також наголосив, що в Україні провели масштабну перевірку енергосистеми після масованих ракетних атак російської армії.

До того ж, за потреби, країні нададуть допомогу з постачанням електрики.

Росія намагається знищити інфраструктуру України. Через це наразі застосовуються відключення електроенергії по території країни.

Але я хочу зауважити, що це війна і ми маємо бути готовими до цих речей. Ми готувалися, наша енергетична система дуже потужно готувалася до військових дій, у тому числі, була ретельна перевірка, - зазначив Данілов.

Секретар РНБО нагадав, що Україна приєдналася до енергосистеми Європи, і за необхідності, нашій державі буде надана допомога з постачанням електрики.

Окрім того, за його словами, ведеться велика робота, аби добитися постачання Україні трансформаторів, а також великих станцій, які виробляють енергетику.

Я впевнений, що світ буде допомагати чим далі, тим більше. Ворог не зможе в такий спосіб примусити нас до тих речей, на які він сподівається. Весь цивілізований світ нам допомагає, - наголосив секретар РНБО.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?