Кремль відреагував на ідею стосовно мирних переговорів з Україною
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль відреагував на ідею стосовно мирних переговорів з Україною

Кремль відреагував на ідею стосовно мирних переговорів з Україною
Джерело:  online.ua

Команда російського диктатора Володимира Путіна продовжує цинічно брехати, що наразі домовлятися про мир з Україною зараз неможливо. Незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков також безсоромно заявив, що країна-агресорка продовжить воювати, щоб спробувати захопити ще більше територій нашої країни.

Джерело: росЗМІ

Пєсков відкинув ідею мирних переговорів з Україною

Передумов для переходу ситуації на Україні в мирне русло зараз немає, досягнення цілей спецоперації наразі можливе тільки військовим шляхом, - цинічно зазначив представник президента РФ.

Окрім того, зазначається, що речник Кремля відреагував на декілька останніх гучних подій в Україні.

Як стверджує Пєсков, пропозицію перейменувати Росію на Московію він вважає "курйозом".

Ви знаєте, це, напевно, належить до таких безглуздих курйозів – подібне повідомлення або подібне рішення. Якщо не помиляюся, вже багато було таких жартів щодо цього. Не думаю, що потрібно якісь нові жарти відпускати. Але ще раз повторюю, тут можна тільки з посмішкою до цього ставитися, - бреше поплічник Путіна.

Він також вкотре повторив байки про "велику" Росію, яку нібито всі "бояться та поважають".

Пєсков скаржиться, що з території Києво-Печерської лаври хочуть вигнати ченців проросійської церкви

Також прессекретар російського диктатора прокоментував вимогу до ченців проросійської церкви покинути територію Києво-Печерської лаври.

Пєсков почав стверджувати, що Кремль це рішення справді обурило.

Викликає (стурбованість – ред.). Це абсолютно безпрецедентне ставлення до представників церкви, Російської православної церкви. Ми вважаємо це неприпустимим. Ми вважаємо, що світове співтовариство має відповідним чином відреагувати на подібне обурливе рішення, - бідкається Дмитро Пєсков.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?