Кремль відреагував на намір Байдена зустрітися з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль відреагував на намір Байдена зустрітися з Путіним

Кремль відреагував на намір Байдена зустрітися з Путіним
Джерело:  online.ua

Незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков офіційно заявив, що  РФ готова відповідати на санкційні обмеження США. Окрім того, він звернув увагу на те, що така політика США може зашкодити майбутній зустрічі російського президента Володмира Путіну та американського лідера Джо Байдена.

Джерело: ТАСС

Як на нове рішення США відреагував Кремль

Речник Володимира Путіна почав стверджувати, що РФ буде відстоювати свої інтереси. Будь-які санкційні обмеження російська влада вважає незаконними.

Реагуючи на інформацію про те, що Білий дім вже готує нові санкції, то Дмитро Пєсков заявив, що "диму без вогню не буває".

"Дочекаємось оголошення конкретних рішень офіційного Вашингтона. Звісно, не хотілось би в наших двосторонніх відносинах діяти за ленінською формулою "крок вперед – два кроки назад", - зазначив речник Кремля.

Дмитро Пєсков звернув увагу на те, що ймовірні санкції стануть на заваді зустрічі Володимира Путіна та Джо Байдена. Представник президента РФ нагадав, що зустрітись пропонував саме глава Білого дому, а от Путін – досі думає.

"Те, що санкції, які обговорюють, ніяк не посприяють такій зустрічі – це однозначно. А завадять чи ні – рішення президента", – заявив речник Путіна.

За словами Дмитра Пєскова, організувати двосторонню зустріч президентів протягом найближчих тижнів не вдасться, оскільки це питання лише аналізують. Йдеться хіба що про перемовини під час кліматичного саміту.

Що відомо про переговори Байден та Путіна

13 квітня Джо Байден подзвонив Володимиру Путіну. Політики детально обговорили і ситуацію на Донбасі, і війська біля українського кордону. Американський лідер закликав очільника Кремля зменшити напруженість у відносинах з Києвом.

Чому США хочуть ввести нові санкції проти РФ

Американські медіа повідомили, що Штати запровадять нові санкції проти Росії. Причина – втручання Росії у вибори президента США. Обмеження можуть торкнутись близько 10 російських представників і 20 юридичних осіб.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?