Кремлівські генерали вже відкрито заявляють про поразку у війні проти України
Категорія
Україна
Дата публікації

Кремлівські генерали вже відкрито заявляють про поразку у війні проти України

Кремлівські генерали вже відкрито заявляють про поразку у війні проти України
Джерело:  online.ua

За словами військового експерта, полковника запасу Олега Жданова, дехто з військових Генштабу кремлівської армії вже відкрито заявляє про поразку у війні проти України та радить вивести війська з окупованих територій.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Між Кремлем та Генштабом РФ назріває конфлікт через війну проти України

Це дуже сильно нервує Путіна, там дійсно з'явилася фронда, в Генеральному штабі. І є деякі військові, які сміливо говорять, що війна програна, що потрібно шукати способи порятунку хоча б якоїсь частини Збройних сил Росії... Звучать ідеї аж до виведення військ, - зазначив Жданов.

За його словами, подальша доля кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна та його оточення вже відома. Проти кривавого диктатора навіть виступає кремлівська пропагандистська машина.

Що позитивно - думки розділилися і дійсно там починаються суперечки. До речі. Зверніть увагу, там пропагандистська машина РФ живе вже самостійним життям. І навіть більше впливає на внутрішню політику, ніж сам Путін. І вона почала розкручуватися у зворотний бік. Вони критикують "спеціальну військову операцію", вони критикують державну систему, яку вони побудували, вони критикують ситуацію в армії і в політиці. Єдино, поки, до чого вони не дійшли, це до того, щоб називати прізвище Путін. У РФ почалися незворотні процеси, які можуть призвести до зміни політичної еліти, - підкреслює експерт.

Путіну загрожує втрата влади 

Російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський зазначає, що оголосивши мобілізацію на території РФ та анексувавши окуповані території України Путін створив для себе дуже загрозливу ситуацію.

Пішовши на мобілізацію, зірвавши будь-яку можливість подальших переговорів анексією, він створив... розбіжність, що зростає з кожним днем, між собою і групою найближчих соратників - це дуже загрозлива ситуація, - наголошує Піонтковський.

Експерт додав, що є розрив, який зростає, між особистими інтересами Путіна і особистими інтересами угруповання його соратників. Піонтковський сказав, що також зростає розрив між президентом і базою його підтримки - тим самим глибинним народом.

Політолог підкреслив, що від мобілізації в РФ втік середній клас.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?