Військові РФ скаржаться на жахливе становище на Херсонщині
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ скаржаться на жахливе становище на Херсонщині

Військові РФ скаржаться на жахливе становище на Херсонщині
Джерело:  online.ua

З перехоплених розмов військових кремлівської армії представники військової розвідки Міноборони України дізнались, що російські військові поступаються ЗСУ в артилерії та засобах ураження і тому змушені відступати. 

Джерело: Facebook-сторінка ГУР Міноборони

Окупанти тікають від контрнаступу ЗСУ на Херсонщині 

Розвідка опублікувала серію перехоплених розмов окупанта з дружиною та братом, який теж перебуває на війні в Україні.

Російський солдат розповів, що за 40 хвилин нарахували понад 200 "прильотів" з артилерії, проте самі окупанти лише п'ять разів вистрелили у відповідь. Він заявив, що ЗСУ хочуть їх взяти в оточення.

Стоїмо біля підвалу просто, а танчик працював - не чути нічого. Ми трохи подалі стоїмо, а тоді як у***е міна за 10 метрі від нас. І ми вп'ятьох стоїмо. Добре, що парках залізний, такий щільний був, - розповідає кремлівський військовий.

Окупант скаржиться, що армія РФ втекла з позицій у Харківській області.

Він розповів дружині, що ЗСУ вже дійшли до кордону, а ракети нібито долітають у Бєлгородську область.

До кордонів дійшли. Повністю Харківську область. Там вийшли. Там західний округ стояв, який нас змінив. Нас сюди перекинули... Вони вийшли, не стримали наступ. Уразово межує з Україною. В Уразово х***чать там вже ракетами, - розповів військовий.

Між тим керівник Миколаївської ОВА Віталій Кім розповів, що офіцери підрозділів кремлівської армії, дислоковані у Снігурівці на Миколаївщині, ймовірно, втекли з міста, але там досі перебувають окупанти.

Не підтверджена інформація, чекаю ще близько години, що офіцерський склад залишив Снігурівку, але війська там ще залишаються, - зазначив Кім.

 Снігурівка розташована на сході Миколаївської області поблизу адміністративної межі з Херсонською областю. Через місто проходить регіональна траса Т1505, яка є логістичною артерією окупантів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?