Кремлівські колаборанти на Херсонщині хочуть втекти до Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Кремлівські колаборанти на Херсонщині хочуть втекти до Криму

Кремлівські колаборанти на Херсонщині хочуть втекти до Криму
Джерело:  online.ua

З перехоплених СБУ розмов колаборантів, яких кремлівська окупаційна армія поставила керувати Херсонщиною, стало відомо, що вони вже планують тікати з регіону до Криму через стрімке загострення ситуації.

Джерело: сайт  СБУ

Кремлівські поплічники вже хочуть втекти з Херсонщини 

В СБУ зазначають, що окупанти та колаборанти, які допомогли їм захопити Херсонську область, добре розуміють наслідки власного непрофесіоналізму, що ведуть до страшної гуманітарної кризи, та хочуть якомога швидше покинути регіон.

Вопросы с топливом не решаются - ж*па. Вопросы с лекарствами не решаются - ж*па, с зарплатами и пенсиями не решаются - ж*па. Люди умирают, без медикаментов. Уже начинают потихоньку русских ненавидеть, - повідомляє колезі один з колаборантів.

Його співрозмовниця додає, що гуманітарна допомога не поступає вже фактично тиждень.

Если ничего не поменяется, в июне надо тикать… Мы с Каринкой на все лето едем в Крым. Где-то она официанткой, я где-то там барменом, официантом, или вышибалой, как я раньше был, - діляться власними планами колаборанти.

У той же час в штабі Оперативного командування "Південь" повідомили, що армія РФ намагається розмістити на острові Зміїний комплекси ПВО.

На Зміїному, намагаючись забезпечити прикриття від можливого ураження свого корабельного складу, рашисти вперто налаштовують комплекси протиповітряної оборони. Корабельне угруповання флоту рашистів зберігає в обов’язковій присутності підводний човен, попри змінну кількість кораблів, продовжує погрожувати ракетними ударами щонайменше 30 крилатих ракет, - зазначив офіцер оперативного командування "Південь" Владислав Назаров.

При цьому очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім закликав жителів Херсонщини ще трохи потерпіти, адже надходження західної зброї дозволить ЗСУ провести контрнаступ та звільнити регіон.

Кім також заявив про саботаж збоку військових РФ на Херсонщині та відмову виконувати накази власного керівництва.

Бачу, що саботують росіяни самі накази, не хочуть йти вперед, не можуть і не бачать довгу перспективу перебування у Херсоні, для галочки щось роблять там, але це все дурниця. Ми все одно звільнимо Херсон, не здавайтеся, не сумуйте, всім важко, вам важче всіх майже, але терпіть, - підкреслив очільник Миколаївської ОВА.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?