Кремлівські загарбники знищують цілі житлові квартали у Сєвєродонецьку
Категорія
Україна
Дата публікації

Кремлівські загарбники знищують цілі житлові квартали у Сєвєродонецьку

Кремлівські загарбники знищують цілі житлові квартали у Сєвєродонецьку
Джерело:  online.ua

Керівник РЦА Сєвєродонецька Олександр Стрюк зазначив, що попре знищення кремлівською окупаційною армією цілих житлових кварталів у місті, там залишаються ще не менше 7 тис місцевих жителів.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Окупанти безжально знищують Сєвєродонецьк 

За інформацією голови міста, від евакуації відмовляються приблизно 7-8 тис місцевих жителів.

Інших вже депортували на раніше окуповану територію Луганщини.

Мирні мешканці ховаються у бомбосховищах "Азоту". Українські військові підвозять їм їжу та медикаменти. Водночас людей важко переконати звідти евакуюватися.

Очільник РЦА наголосив, що руйнувань в Сєвєродонецьку побільшало – частина кварталів у старих районах міста останніми днями пошкоджена дуже серйозно.

Фото - facebook.com/sergey.gaidai.loga

У той же час екс-генерал армії Німеччини Удо Ойліг вважає, що у битві з кремлівською окупаційною армією ЗСУ потрібна не тільки далекобійна артилерія, але й велика кількість розвідувальних та ударних БПЛА.

Він підкреслив, що західним партнерам необхідно посилити потужності ЗСУ, щоб Україна могла діяти в глибині позицій ворога.

І таким чином боротися з його потужною артилерією, а також перешкоджати його постачанню боєприпасів, скажімо так, логістиці тилу, що допомагає заповнювати втрати на фронті. І я здивований, що їх не було в одному зі списків. Але в іншому списку, я думаю, вони були вказані. Безпілотні системи показали себе дуже ефективно і результативно під час війни в Закавказзі, коли їх використовував у боях Азербайджан. І я можу собі уявити, що для української армії безпілотники можуть зіграти дуже важливу і ефективну роль для відбиття російських атак, - зазначає військовий.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?