Кримська "няша" розповіла, як на Донбасі "озброєних бандерівців" виганяють іконами
Категорія
Події
Дата публікації

Кримська "няша" розповіла, як на Донбасі "озброєних бандерівців" виганяють іконами

Кримська "няша" розповіла, як на Донбасі "озброєних бандерівців" виганяють іконами

Проросійські жителі тимчасово окупованого Донбасу проганяють "озброєних бандерівців" з храмів з іконами в руках.

Про це колишня "прокурор" Криму, депутат Держдуми Росії Наталія Поклонська розповіла в рамках інтерв'ю російському виданню "Комсомольська правда", повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Кримська "няша" так і не зрозуміла, чому над нею сміються: з'явилися нові фото і жарти

Поклонська зазначила, що "прості жителі" окупованих територій Донецької і Луганської області нібито в листах розповіли їй, що не вміють воювати, тому ходять звільняти "захоплені озброєними бандерівцями" храми з іконами в руках.

"Ми беремо ікону святого государя і царської сім'ї. Беззбройні! І йдемо до збройних бандерівцям без страху. І вони нам нічого не можуть зробити", - процитувала вона один з "листів".

Як повідомляв ONLINE.UA, навесні 2016 року Наталя Поклонська принесла ікону Миколи II на акцію "Безсмертний полк", куди традиційно приходять з портретами родичів, які брали участь у Другій світовій війні.

Вона тоді пояснила, що прийти з іконою її просили "прості люди", ветерани, які нібито розповіли, що государ приходив до них у безвихідних ситуаціях і рятував їм життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?