Кріс Нот заінтригував новим фото зі зйомок продовження серіалу Секс і місто
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кріс Нот заінтригував новим фото зі зйомок продовження серіалу Секс і місто

Кріс Нот заінтригував новим фото зі зйомок продовження серіалу Секс і місто
Джерело:  online.ua

Зйомки продовження культового серіалу Секс і місто йдуть повним ходом і на них киплять неабиякі пристрасті. Це підтверджує нове інтригуюче фото зі зйомок, яке показав актор Кріс Нот, що зіграв роль Містера Біга. Кіномани в захваті від світлини.

Джерело: Instagram Кріса Нота

Нове фото Кріса Нота натякає шанувальникам серіалу, що в його продовженні Містер Біг і Керрі Бредшоу, роль якої зіграла Сара Джессіка Паркер, будуть знову разом. Нот продемонстрував це постільним кадром зі своєю партнеркою по серіалу.

"Як в старі добрі часи!", - підписав фото в ліжку з Сарою Джесікою Паркер Кріс Нот.

Знімок за лічені години набрав понад 110 тисяч переглядів. Кіномани і шанувальники Містера Біга і Керрі Бредшоу радіють та масово коментують фото кумирів. Вони очікують на те, що Містер Біг і Керрі Бредшоу продовжують свою любовну історію, а чутки, що вже в першій серії нового сезону вони розлучаться - не підтвердяться.

  • Вони ще симпатичніше, коли стали старше;

  • Тільки не розлучайтеся і не вмирайте;

  • Найкраща пара на ТБ;

  • Це приголомшливо!! Не можу дочекатися продовження.

Секс і місто 2021 - актори і сюжет

Зйомки шостого сезону серіалу Секс і місто почалися в цьому році. Сара Джессіка Паркер, Синтія Ніксон і Крістін Девіс - головні героїні культового серіалу - вже офіційно підтвердили свою появу в продовженні. А ось Кім Кетролл, що зіграла роль Саманти Джонс, в новому сезоні не з'явиться.

Точна дата виходу продовження серіалу Секс і місто поки тримається в суворому секреті. На даний момент зйомки під керівництвом Майкла Патріка Кінга активно тривають. Відомо, що новий сезон буде складатися з 10 епізодів. У новому шоу точно з'явиться Містер Біг і Ейдан Шоу, колишній наречений Керрі Бредшоу, роль якого в серіалі зіграв Джон Корбетт.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?