Кріштіану Роналду став гравцем футбольного клубу "Аль-Наср" з Саудівської Аравії
Категорія
Спорт
Дата публікації

Кріштіану Роналду став гравцем футбольного клубу "Аль-Наср" з Саудівської Аравії

Кріштіану Роналду став гравцем футбольного клубу "Аль-Наср" з Саудівської Аравії
Джерело:  online.ua

Португальський футболіст Кріштіану Роналду приєднався до саудівського клубу "Аль-Наср".

Джерело: ФК "Аль-Наср"

Роналду гратиме за "Аль-Наср"

Португальський нападник Кріштіану Роналду офіційно приєднався до футбольного клубу "Аль-Наср" з Саудівської Аравії.

Клуб опублікував у Twitter фотографію Роналду, який тримає жовту футболку клубу під номером 7.

Історія твориться. Це підписання, яке не тільки надихне наш клуб на досягнення ще більших успіхів, але й надихне нашу лігу, нашу націю та майбутні покоління, хлопців і дівчат, бути найкращою версією самих себе. Вітаємо Кріштіану Роналду у вашому новому домі "Аль-Наср".

Скільки зароблятиме зірковий футболіст офіційно не повідомляли, проте за даними ЗМІ, Роналду отримуватиме 75 мільйонів доларів за сезон і бонуси. Контракт розрахований на 2,5 роки.

22 листопада 37-річний гравець розірвав угоду з "Манчестер Юнайтед". Після його відходу з "Манчестера" ходили чутки про те, що він був близький до підписання контракту з клубом із Саудівської Аравії, але Роналду це заперечував.

В інтерв'ю Пірсу Моргану для TalkTV, Роналду сказав, що відчуває, що "Юнайтед" зрадив його, і що він не поважає тренера Еріка тен Хега.

Роналду вперше приєднався до "Юнайтед" у 2003 році, саме в цьому клубі він став одним з найкращих гравців у світі.

Він виграв три титули Прем'єр-ліги, Кубок Англії, два Кубки ліги, Лігу чемпіонів і перший зі своїх п'яти Золотих м'ячів, перш ніж перейти в "Реал Мадрид" у 2009 році.

У 2021 році Роналду повернувся в "Юнайтед" з "Ювентуса", що порадувало багатьох фанатів, проте "Юнайтед" завершив минулий сезон без жодних трофеїв.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?