Роналду не поцілив у порожні ворота з одного метру — епічне відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Роналду не поцілив у порожні ворота з одного метру — епічне відео

Роналду не поцілив у порожні ворота з одного метру — епічне відео
Джерело:  online.ua

20 лютого Манчестер Юнайтед на виїзді вдалося тріумфально обіграти Лідс 4:2. Однак, попри перемогу, матч видався вкрай невдалим для легендарного футболіста та зіркового нападника "червоних" Кріштіану Роналду, який не зміг поцілити у порожні ворота з одного метру.

Джерело: Ютуб-канал ADcompsHD2

Роналду не влучив у порожні ворота з одного метру — відео промаху

Коментатори матчу звернули увагу на те, що Кріштіану Роналду мав стовідсотковий шанс влучити у ворота Лідса, однак чомусь цього так і не сталося.

На 26-й хвилині матчу Роналду при рахунку 0:0 примудрився пробити з метра до лінії воріт прямо у воротаря команди суперника Іллана Мельє після передачі Поля Погба.

Варто звернути увагу на те, що легендарний португалець, який напередодні перервав шестиматчеву серію без голів, залишив поле "Елланд Роуд" без забитого м'яча.

Що важливо розуміти, Кріштіану Роналду цього сезону відіграв за Манчестер Юнайтед 27 матчів у всіх турнірах, у яких забив 15 голів і віддав три результативні передачі. Проте 2022 рік у футболіста явно поки не можна назвати успішним, оскільки футболіст встиг повторити свій антирекорд 13-річної давності – шість матчів без голів.

Як футбольні фанати відреагували на промах Кріштіану Роналду

  • Його проблема полягає в тому, що він уже на фініші... Іноді це так шокує... йому потрібно зібратися... Я не хочу це дивитися;

  • Навіть легендарні помиляються - це не привід здаватися;

  • Роналду втратив два великих шанси;

  • Левандовскі та Голанд не використовують усі шанси забити, які їм дають. Людям потрібно заспокоїтися. Кожен нападник у світі проводив пару поганих ігор і пропускав кілька важливих моментів. Ліва нога Роналду є його слабкішою ногою, і воротар також добре відбив;

  • До біса, легенда так не зникне. Вони роблять з ним те, що зробили з Кака;

  • Ми все одно тебе любимо, Роналдо. Не здавайся так просто.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?