Критик Путіна спрогнозував сценарій війни між Україною та РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Критик Путіна спрогнозував сценарій війни між Україною та РФ

Критик Путіна спрогнозував сценарій війни між Україною та РФ
Джерело:  online.ua

Російський опозиційний публіцист Андрій Піонтковський звертає увагу міжнародної спільноти на те, що найбільшою слабкістю команди президента РФ Володимира Путіна є імперське безумство. За його словами, це основний драйвер зовнішньої політики Кремля після розпаду СРСР.

Джерело: "Українська правда"

Андрій Піонтковський вважає, що саме політика "імперського безумства" спровокувала грандіозні поразки. За словами опозиціонера, йдеться не лише про Україну.

"Розмови про домінантну роль Росії – це лише "надування щік". Реальність же є зовсім іншою", - переконаний критик Путіна.

Про які приклади також згадав Піонтковський

  • Білорусь. Аналітик звернув увагу на те, що білоруський диктатор Олександр Лукашенко насправді ненавидить Володимира Путіна та протягом 30 років просто дурить Кремль.

  • Закавказзя. Як стверджує Андрій Піонтковськи, Азербайджан вже на 100% перейшов у рідну турецьку гавань. У вірмен до імперської Росії залишилася лише ненависть. Аналогічні настрої панують у Грузії. Казахстан вже перетворився у зону боротьби за вплив між Туреччиною та Китаєм.

На думку опозиціонера, саме Китай підштовхує РФ до конфлікту. Якщо Штати відступлять, міжнародна спільнота побачить абсолютну поразку Вашингтона. Тоді Китай зможе реалізувати усі свої плани.

Що чекає на РФ

На переконання аналітика, якщо Путін втратить владу у Москві, його відхід залишить "випалену політичну пустелю".

"Китайці просто скажуть: "ви знаєте, хаос і беззаконня у Росії загрожує життю мільйонів китайськомовних трудівників, комбайнерів, шахтарів у Сибіру і на Далекому Сході", – каже публіцист.

За словами критика Путіна, там оперативно з'являться певні люди для захисту населення, яке вже має китайські паспорти.

Піонтковський також нагадав, що назвав один зі своїх останніх матеріалів "В очікуванні трупа ворога". Як стверджує аналітик, КНР просто чекає, який труп першим пропливе повз: США чи Росії.

"Війна Росії з Україною закінчиться різким падінням зовнішньополітичних і внутрішньополітичних позицій путінського режиму", - підсумував публіцист.

Читайте також:

  • 1 квітня стало відомо, що Європейське командування збройних сил США привело війська у бойову готовність найвищого рівня після того, як почало стрімке загострення ситуації на Донбасі.

  • МЗС України попередило про одну із наймасштабніших ескалацій з боку РФ.

  • Пентагон дав обіцянку Україні у разі нападу Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?