"Крижане серце 2" побило рекорд одразу після виходу - подробиці
Категорія
Культура
Дата публікації

"Крижане серце 2" побило рекорд одразу після виходу - подробиці

"Крижане серце 2" побило рекорд одразу після виходу - подробиці
Джерело:  online.ua

Новий мультфільм "Крижане серце 2" від студії Disney очолив прокат у Північній Америці одразу після виходу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на MarketWatch.

Протягом першого вікенду у Сполучених Штатах сиквел популярної історії отримав близько 127 мільйонів доларів. Це - новий рекорд для анімаційної стрічки, яка вийшла не влітку.

За межами США та Канади збори сягнули загальної суми у 350 мільйонів доларів. Це найвищий дебютний показник в історії повнометражних мультфільмів. Він став також найкращим для усієї студії.

Слід нагадати, у на території США мультфільм почали демонструвати за тиждень до Дня подяки. Перша частина "Крижаного серця" вийшла у 2013 році. Протягом 5 днів святкового тижня вона заробила 93 мільйонів, а також 67 мільйонів доларів за вікенд. Загальні збори сягнули 1,27 мільярда.

Як повідомляв ONLINE.UA, наприкінці вересня Disney оприлюднили фінальний трейлер довгоочікуваної анімації "Крижане серце 2". Відеоролик відкрив певні особливості сюжету мультфільму, який викликав ажіотаж серед шанувальників ще до свого виходу у кінотеатрах. Головні герої попрямують на пошуки таємничого королівства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?