Куди ви лізете? Названі величезні цифри втрат бойовиків на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Куди ви лізете? Названі величезні цифри втрат бойовиків на Донбасі

Куди ви лізете? Названі величезні цифри втрат бойовиків на Донбасі

В зоні АТО на Донбасі  при спробі штурму Авдіївки  бойовики під командуванням росіян понесли чималі втрати — близько 40 осіб за день боїв.
Про це розповів журналіст Петро Шуклинов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"Гібридні війська РФ ввечері знову намагалися прорватися в районі Авдіївки і знову понесли втрати. Росіяни використовують заборонені види зброї, танки. За даними знайомих із розвідки, втрати РФ оцінюються в 40 чоловік за день боїв", - написав він.
За словами журналіста, місцевість в районі Авдіївки хороша для оборони.


Читайте також: Бійці АТО дають відповідь: відомі нові подробиці боїв під Авдіївкою

"Я був в цьому районі. Це гарна місцевість для оборони. Хороша позиція для м'ясорубки. А терористи не втомлюються подавати витратний матеріал, поки артилерія ВСУ демонструє професійні навички. Бої йдуть з холодною головою", — зазначив Шуклинов.
Також він додав, що "російське командування, як кажуть, веде себе нерозумно, не береже людей і просто утилізує".
"Росіяни намагаються приховати втрати, в тому числі серед командирів бойовиків. Ні слова про десятки вбитих. Росіяни діють перевіреним методом - закидають числом. Адже жінки ще народять. Брешуть про сотні вбитих українців, розстрільні команди "Правого сектора". Скажена брехня. Про десятки трупів росіян і місцевих бойовиків - ні слова", — заявив журналіст.
При цьому він висловив своє здивування: "Куди ви лізете? Навіщо вам ці гроші, коли не буде ніг, рук (в кращому випадку)? Навіщо вмирати за інтереси "Газпрому", коли можна жити мирним життям. Йдіть додому".
"Повертайтесь у свої Омски, Орли і Челябінски. Вмираєте ні за що. І навіть вашу смерть ніхто не згадає у "джерелах "Новоросії". Безіменні ідіоти", - резюмував він.


Читайте також: Жорстокі бої на Донбасі: в українських воїнів нові втрати

У свою чергу, журналіст Юрій Бутусов у своєму Facebook зазначив, що "противник розлючений великими втратами і робить все, що вибити наші підрозділи поблизу ясинуватської розв'язки та промзони".


"Великі сили артилерії 1-го армійського корпусу російських окупаційних військ б'ють по українській обороні. Російське командування має намір будь-якою ціною зберегти загрозу Авдіївці", - розповів він.


Журналіст також зазначив, що, "за даними з передової, підрозділи російських найманців також ввели в бій танки".


"Воїни 72-ї механізованої бригади ведуть важкий бій, і не відступають ні на крок. Командування зберігає тверде управління боєм, йде активна та ефективна відповідна робота української артилерії. Положення під Авдіївка вимагає самого серйозного уваги", — заявив Бутусов.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  міністр оборони України Степан Полторак розповів про стратегічний успіх наших військових, котрі зайняли важливі позиції під Авдіївкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?