Культовий серіал "Футурама" отримає продовження
Категорія
Культура
Дата публікації

Культовий серіал "Футурама" отримає продовження

Культовий серіал "Футурама" отримає продовження
Джерело:  online.ua

Стримінгова платформа Hulu замовила продовження анімованого серіалу "Футурама", який розрроблявся авторами "Сімпсонів". До створення 20 нових епізодів залучать оригінальних авторів шоу – Метта Ґрейнінґа та Девіда С. Коена.

Джерело: Variety

 "Футурама" знову вийде на екрани

Як стало відомо, стрімінговий сервіс замовив 20 нових епізодів мультсеріалу для дорослих.

Актори оригінального серіалу Біллі Вест, Кейті Сагал, Тресс МакНіл, Моріс Ламарш, Лорен Том, Філ Ламарр та Девід Герман повернуться.

Виробництво розпочнеться цього місяця з розрахуванням на прем’єру в 2023 році.

Я в захваті від того, що маю ще один шанс подумати про майбутнє… або про щось інше, ніж теперішнє, — сказав Коен, оригінальний автор серіалу.

Для мене велика честь ще раз оголосити про тріумфальне повернення «Футурами», перш ніж нас знову раптово скасують, – додав Грьонінг.

«Футурама» зосереджується на житті Філіпа Фрая, 25-річного розносника піци, який випадково замерз 31 грудня 1999 року і прокинувся через 1000 років із новим життям та новою групою друзів, куди входить Ліла, жорстка, але мила одноока мутантка, і Бендер, робот, який любить надмірно випивати, палити сигари і красти.

Коли з’явилася можливість представити шанувальникам і глядачам нові епізоди «Футурами», ми не могли дочекатися, щоб зануритися в них. Цей культовий серіал допоміг прокласти шлях до успіху анімації для дорослих з моменту його запуску, – сказав Крейг Ервіч, президент Hulu Originals і ABC Entertainment.

20th Television Animation продюсує «Футураму» разом із Rough Draft Studios, Inc., яка створює анімацію.

Це вже другий раз, коли шоу було повернуто на екрани з моменту його початкового запуску в 1999 році.

Протягом багатьох років шоу здобуло культову популярність, а також успіх у критиків. Загалом він був номінований на 14 премій «Еммі», вигравши шість, в тому числі двічі за найкращу анімаційну програму, а також двічі за найкраще індивідуальне досягнення в анімації.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?