«Культура vs війна. Антитіла». Прем’єра документального фільму
Категорія
Культура
Дата публікації

«Культура vs війна. Антитіла». Прем’єра документального фільму

«Культура vs війна. Антитіла». Прем’єра документального фільму
Джерело:  online.ua

21 червня відбулася прем’єра документального фільму Культура vs війна. Антитіла, який є першим із циклу «Культура vs війна», що розповідає історію музикантів, які залишили своє звичне життя та стали на захист України.

Джерело: Дивись Українське!

Про що фільм Культура vs війна. Антитіла

Фільм заснований на історії війни, свідками і учасниками якої стали учасники відомого українського гурту «Антитіла».

Волонтери ще з 2014 року, вони стали військовослужбовцями бойового батальйону ТРО ЗСУ із перших днів повномасштабного вторгнення у лютому 2022 року. Під час служби учасники гурту брали участь у боях за Київ, пізніше — працювали як парамедики у гарячих точках на Харківщині, рятуючи життя українських військових, - йдеться в описі стрічки.

Приклад того, що Антитіла залишили інструменти та мікрофони, і пішли воювати – це логічне рішення. Тому що якщо в твій дім приходить грабіжник і хоче вбити тебе і забрати все найцінніше, що в тебе є, наприклад, життя дітей, то ти маєш просто вигризти йому горлянку, – каже фронтмент гурту Тарас Тополя.

Команда фільму:

  • Режисер – Кадім Тарасов

  • Оператор-постановник – Юрій Грузінов

  • Продюсер – Андрій Різоль

  • Виконавчий продюсер – Аліна Краснянська

  • Менеджер проекту від ЄС – Марко Ферраро

  • Креативний продюсер – Святослав Різоль

  • Оператори – Олег Руз, Юлія Большинська, Сергій Бандерас, Сергій Вусик, Тарас Тополя, Дмитро Жолудь, Олексій Настенко, Артем Рижиков

Проект «Культура vs війна» створюється Асоціацією «Сприяння розвитку кінематографа в Україні – дивись українське!» за підтримки Європейського Союзу European Union in Ukraine , Фонд "МХП-Громаді" та Компанії "Вавілон".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?