Відчуваю огиду. Тарас Тополя відреагував на скандал зі Щегелем
Категорія
Культура
Дата публікації

Відчуваю огиду. Тарас Тополя відреагував на скандал зі Щегелем

Відчуваю огиду. Тарас Тополя відреагував на скандал зі Щегелем
Джерело:  online.ua

Лідер українського гурту "Антитіла" Тарас Тополя відреагував на гучний скандал, який спровокувала цинічна заява гумориста Андрія Щегеля. Музикант не приховує, що відчуває огиду до людей, котрі зрадили батьківщину.

Джерело: ютуб-канал "Говорить Суханов"

Тополя прокоментував скандал зі Щегелем

Варто зазначити, що під час інтерв'ю фронтмен гурту "Антитіла" не називав конкретних імен, однак з контексту було зрозуміло, про кого він говорить.

Усі здогадалися, Тарас Тополя мав на увазі коміка Андрія Щегеля, який втік за кордон, а також шокував українців, які залишилися на батьківщині, своїми цинічними заявами.

За словами співака, він не збирається вішати ярлики, однак є багато публічних людей, до яких він особисто відчуває огиду і відразу.

Тополя пригадав інтервʼю стендапера Андрія Щегеля, який обманом втік з України до Туреччини та заявив, що "це вибір – гинути", маючи на увазі українських героїв.

Це ж ретранслятор величезної кількості таких, скажемо так, "дивних людей", які рахують зарплати ЗСУ. Вони є в суспільстві. Засуджувати їх я не можу, але маю право відчувати до них огиду, – поділився своєю думкою музикант.

На переконання Тараса Тополі, публічні люди просто зобов'язані говорити про Україну та війну.

Артист звертає увагу на те, що їхній гурт брав участь у війні, але і не переставав говорити публічно.

Я якось просто під час їзди на велосипеді до свого батальйону включився в якийсь онлайн-марафон, – згадує співак.

Що відомо про скандальні заяви коміка Щегеля

Нещодавно український комік Андрій Щегель в одному з інтерв’ю зізнався, що наразі знаходиться в Туреччині.

Як цинічно стверджує гуморист, туди він втік з України, бо “втомився від війни”, а зараз “класно проводить час у комфортній психологічній обстановці”.

Він також безсоромно заявив, що бійці ЗСУ самі вибирають для себе варіант "гинути на фронті".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?