Олег Скрипка розкритикував творчість Наді Дорофєєвої та назвав її "цинічною"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Олег Скрипка розкритикував творчість Наді Дорофєєвої та назвав її "цинічною"

Олег Скрипка розкритикував творчість Наді Дорофєєвої та назвав її "цинічною"
Джерело:  online.ua

Український співак та фронтмен гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка відверто зізнався, що його дратують колеги по сцені, які були аполітичні, а після 24 лютого одразу перетворилися в патріотів. Як він вважає, серед них — і Надя Дорофєєва.

Джерело: "Твоє місто"

Олег Скрипка розкритикував Надю Дорофєєву та її творчість на тлі війни

За словами українського співака, він не готовий пробачити Наді Дорофєєвій "інфантильність" до вторгнення Росії.

Це патріотичний цинізм, щирі циніки. Є людина сцени, а є бізнесмен сцени. На сьогодні такі механізми, що люди приходять і спостерігають на сцені бізнесменів. Вони класно побудували кар'єру, а дехто з них більш-менш нормально співає, – озвучив свою думку з цього приводу Олег Скрипка.

На переконання музиканта, недостатньо просто відмовитися від російськомовних пісень і хайпувати на темі свободи, перемоги.

Фронтмен "ВВ" стверджує, що це "байрактарщина".

Ми маємо культурну катастрофу. Був російський вплив, зокрема. Структура шоу-бізнесу не змінилася. Якщо мову змінили, а чи зник російський вплив? Тобто був російськомовний контент і якісь україномовні дурачки. Якщо забрали російськомовний контент, що ми залишаємо? Якщо механізм той самий. Потрібно, щоб був якісний продукт, щоб у музику повернувся зміст, а не тільки слова про свободу, – пояснює Олег Скрипка.

Що Надя Дорофєєва говорила про війну в Україні та РФ

Як уже згадувалося раніше, відома співачка відверто визнає, що 24 лютого 2022 року "була інфантильна і безвідповідальна", їй було комфортно вважати себе аполітичною.

Ба більше, мені здавалося, що бути аполітичною – це класно і, так би мовити, дуже по-творчому, - зізналася артистка.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?