Лідер Scorpions Клаус Майне похвалив українців та звернувся до росіян
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лідер Scorpions Клаус Майне похвалив українців та звернувся до росіян

Лідер Scorpions Клаус Майне похвалив українців та звернувся до росіян
Джерело:  online.ua

Лідер Scorpions Клаус Майне відверто зізнався, що захоплюється мужністю та стійкістю українців, а також розповів, як насправді ставиться до росіян та диктатора Володимира Путіна.

Джерело: "Говорить Суханов"

Що лідер Scorpions думає про Україну та українців

За словами Клауса Майне, він вважає усіх українців патріотами, у яких вистачило сміливості залишитися під ракетами й захищати свою країну від набагато сильнішого ворога.

Я дуже вражений тим, наскільки палко вони віддані своїй країні під час війни. Вогонь, який палає в їхніх серцях. Вони всі патріоти. Я не думаю, що є щось більше, аніж це відчуття – не тікати, а сказати: "Я протистою цій важкій та небезпечній ситуації, яка може забрати моє життя, або життя моїх близьких, але я буду тут і моя країна може на мене покластися". Перед цим я можу лише схилити голову та стати навколішки. Це неймовірно, - наголосив музикант.

Як Клаус Майне ставиться до росіян та що сказав би Путіну

Як стверджує артист, якби у нього була можливість особисто зустрітися з Путіним, то він би наказав російському диктатору зупинити війну.

Окрім того, лідер Scorpions вірить у колективну відповідальність усіх росіян, які навіть не намагаються зупинити геноцид українців.

Він навів приклад власного народу та пригадав, як мав відчуття провини через Другу світову війну.

Німці під час Другої світової напали на пів світу. І ми, коли дорослішали, відчували спільну провину. Нам було зрозуміло, що на кожному німці є частина провини. Те, що тоді сталося: Голокост і всі жахливі речі, – це все поставило на нашу країну клеймо спільної провини. Хотів би, щоб люди в Росії зрозуміли, що зараз відбувається, і самі вивели відчуття власної відповідальності за те, що гинуть невинні люди, зазнають поранень, втрачають домівки. Так, кажуть: "Це не росіяни, це режим", але росіяни підтримують цей режим,
– наголосив Клаус Майне.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?