Купив сіль — підтримав ГУР. В Україні випустили лімітовану партію знаменитої "Артемсолі"
Категорія
Україна
Дата публікації

Купив сіль — підтримав ГУР. В Україні випустили лімітовану партію знаменитої "Артемсолі"

Купив сіль — підтримав ГУР. В Україні випустили лімітовану партію знаменитої "Артемсолі"
Джерело:  online.ua

До річниці повномасштабного вторгнення ДП «Артемсіль» та фандрейзингова платформа United24 презентували спеціальну партію солі — «Міць. Українська кам’яна».

Джерело: United24

У магазинах з'явилась лімітована партія солі

До річниці повномасштабної війни ДП «АРТЕМСІЛЬ» та платформа UNITED24 випустили лімітовану партію «АРТЕМСОЛІ» – «Міць. Українська кам’яна», щоб допомогти українським захисникам та додати трохи міці кожному українцю.

Влітку 2022 року пачка «АРТЕМСОЛі», яку знають та люблять мільйони українців, зникла з полиць великих продуктових мереж. Все тому, що у квітні 2022 року через російські обстріли в шахтах Соледара вперше з часів Другої світової війни перестали видобувати сіль, - зазначають в UNITED24.

Як відомо, цехи величезного підприємства «АРТЕМСІЛЬ» згоріли, обладнання було знищене, будівлі зруйновані, а понад 2500 людей, чиє життя було нерозривно пов’язане з містом на Донеччині, залишили свій дім.

Але сама сіль — сіль із шахт Соледара — вціліла. Вона стала ще одним символом надзвичайної мужності, спротиву, міці українських захисників та всього українського народу, - зазначили засновники збору.

Вартість пачки — 500 гривень, з яких 465 гривень підуть на дрони.

Придбати її можна в мережі «Сільпо» або на маркетплейсі Rozetka.

Зазначимо, одна пачка буде важити не звичний кілограм, а символічні 200 грамів.

Ситуація в Соледарі

25 січня в українському війську визнали втрату контролю над Соледаром. Військових ЗСУ відвели звідти, щоб зберегти їхні життя.

У британській розвідці казали, що російські та українські військові начебто можуть використати тунелі соляних шахт для проникнення в тил Бахмута чи Соледара. Дещо подібне кажуть й окупанти.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?