Лавров контактував із хворим на холеру російським дипломатом — РосЗМІ
Категорія
Політика
Дата публікації

Лавров контактував із хворим на холеру російським дипломатом — РосЗМІ

Лавров контактував із хворим на холеру російським дипломатом — РосЗМІ
Джерело:  online.ua

За інформацією російських журналістів, глава МЗС РФ Сергій Лавров контактував із хворим на холеру російським дипломатом в Індії. 

Джерело: Telegram Baza

Чи міг Лавров підхопити холеру 

За інформацією журналістів видання, 11 вересня по завершенні саміту G20 з Індії до Росії повернулись два літаки Іл-96.

За результатами взятих в пасажирів аналізів було виявлено, що один з членів делегації захворів на холеру.

Інфікованого чоловіка госпіталізували в інфекційку - в окремий бокс. Після цього "вийшли" на журналістів, які входять в пул російського МЗС, і примусово госпіталізували.

Причому, на жорсткий карантин в інфекційну лікарню потрапили ті, у кого взагалі немає будь-яких симптомів захворювання.

Незважаючи на те що аналізи показали відсутність зараження, їх тримають на "строгому" режимі – заборонили вихід на прогулянки і побачення з рідними.

Чи могли російські дипломати поширити холеру в інших місцях

За інформацією журналістів видання із посиланням на співрозмовників, хворий на холеру російський дипломат почувався погано ще до того, як сісти на літак до Росії.

Однак холеру виявили не відразу і з 11-го і до 15 вересня багато хто з опинилися зараз в інфікціоці ходили на роботу в редакції, де спілкувалися з іншими журналістами.

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров і офіційний представник МЗС Марія Захарова перебували в іншому літаку. Однак чоловік, який заразився холерою, міг контактувати з ними раніше. Варто нагадати, що зараз Лавров - у Нью-Йорку, на Генасамблеї ООН.

Очікується, що там міністр проведе близько 20 двосторонніх зустрічей, у тому числі з Генеральним секретарем ООН Антоніу Гутеррішем, - йдеться у матеріалі видання.

Передбачається, що співробітник МЗС, інфікований небезпечним кишковим захворюванням, міг його підхопити ще до Індії - в Бангладеші або Індонезії. І під час усіх цих перельотах він сидів поруч із Захаровою та Лавровим.

До саміту G-20 в Нью-Делі Всі учасники російської делегації (в тому числі Сергій Лавров і Марія Захарова) літали на одному літаку і побували в двох містах - Джакарті і Дакці. З Бангладешу делегація полетіла до Індії, а вже звідти Захарова і Лавров вирушили на окремому літаку до Владивостока, а решта - до Москви, - повідомляють журналісти видання.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?