Лавров почав брехати про змову щодо переговорів між РФ та Україною
Категорія
Політика
Дата публікації

Лавров почав брехати про змову щодо переговорів між РФ та Україною

Лавров почав брехати про змову щодо переговорів між РФ та Україною
Джерело:  online.ua

Очільнику МЗС РФ Сергію Лаврову привиділась нібито змова у питанні переговорів між Москвою та Києвом на тлі розв'язаної Кремлем злочинної війни проти України.

Джерело: РосЗМІ

Де Лавров бачить змову у питанні переговорів між Україною та РФ

Навколо теми так званих переговорів виникає справжня змова і спроби через псевдодипломатію поставити все з ніг на голову. Точно так само, як це робили під час початку українських подій, які довгі роки були в пріоритеті у наших західних колег, насамперед у США і Британії. Вони інвестували мільярди доларів в українську опозицію, привели її до влади шляхом антиконституційного кривавого державного перевороту, - заявив глава МЗС РФ.

За його словами, Кремль нібито готовий до серйозних ініціатив щодо врегулювання розв'язаної Росією війни.

Путін також виступив із цинічною заявою по Україні

Кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін вирішив прокоментувати заяву держсекретаря США Ентоні Блінкена про нібито незацікавленість Росії у мирному врегулюванні розв'язаної війни проти України.

Танго - це добре, я думаю, що для України важливо гопак не забути. А то так весь час будуть під чужу музику і чужу дудку танцювати. А танцювати так чи інакше всім доведеться бариню, - цинічно заявив Путін.

Крім того, він заявив, що американці "не вміють танцювати танго".

Це дивовижна музика, рухи красиві. Але США намагаються все вирішувати з позиції сили або за допомогою економічних санкцій, або фінансових обмежень, загрози застосування військової сили, або її застосуванням, - заявляє кремлівський диктатор.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?