Лаврова висміяли на конференції в Індії через заяви про війну в Україні — відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Лаврова висміяли на конференції в Індії через заяви про війну в Україні — відео

Лаврова висміяли на конференції в Індії через заяви про війну в Україні — відео
Джерело:  online.ua

В Індії під час конференції Raisina Dialogue 2023 міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, нібито це Російська Федерація намагається зупинити війну проти України, яку сама і розв'язала. Після слів Лаврова, учасники конференції почали сміятися.

Джерело: The Washington Post

Росія нібито намагається закінчити війну

Лаврова висміяв зал на конференції в Нью-Делі через його слова про те, що проти Росії почали війну.

Він заявив, що Росія нібито намагається зупинити війну, яку проти неї розв’язали за допомогою народу України. Його промову перервав гучний сміх присутніх у залі.

Війна, яку ми намагаємося зупинити, яка була розв'язана проти нас за допомогою українського народу, безумовно, вплинула на Росію, в тому числі і на енергетичну політику... Ми більше не будемо покладатися ні на яких партнерів на Заході, - сказав Лавров.

На конференції Лавров "чітко дав зрозуміти", що Росія більше не буде покладатися на західних гравців і натомість перенесе свою енергетичну політику в бік “надійних” і “перевірених” партнерів, таких як Індія та Китай. Він сказав, що на світ впливають не дії Росії, а радше “реакція Заходу на Росію”, зазначає WP.

Блінкен зустрів Лаврова в кулуарах G20

У США повідомили, що держсекретар США та міністр закордонних справ Росії коротко поговорили в кулуарах зустрічі дипломатів G20.

Відомо, що вони спілкувалися приблизно 10 хвилин під час зустрічі на конференції в Нью-Делі. Вважають, що це була їхня перша розмова сам-на-сам після початку війни.

Раніше Блінкен закликав Росію скасувати своє рішення призупинити участь у великому ядерному договорі про скорочення та обмеження стратегічних наступальних озброєнь.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?