Леді Гага несподівано поцілувала незнайомку на зйомках "Джокера"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Леді Гага несподівано поцілувала незнайомку на зйомках "Джокера"

Леді Гага несподівано поцілувала незнайомку на зйомках "Джокера"
Джерело:  online.ua

Продовжуються зйомки нового фільму режисера Тодда Філліпса "Джокера: Безумство на двох" у США. У соціальних мережах з'явилося відео, на якому американська співачка та актриса Леді Гага цілується із жінкою. Відео швидко розійшлося по інтернету та стало популярним у TikTok.

Джерело: Hollywood Pipeline

Леді Гага несподівано поцілувала незнайомку на зйомках

Леді Гага назвала цей епізод "агресивним любовним поцілунком". Одні підтримали жінку та подякували Леді Газі за підтримку ЛГБТК+ спільноти, тоді як інші розкритикували ситуацію як цинічний рекламний хід.
Леді Гага давно виступає на підтримку ЛГБТК+ спільноти та використовує свої соціальні мережі, щоб висловлюватися на тему рівноправності у шлюбі та прав трансгендерів. У 2012 році вона заснувала фонд Born This Way, який займається розширенням прав та можливостей молодих людей. Дехто вважає, що її рішення включити одностатевий поцілунок у фільм є продовженням цієї активності.

Що відомо про провокації Леді Гаги

Однак інші зазначають, що Леді Гага має досвід використання провокаційних образів та трюків для привернення уваги громадськості. У 2010 році вона, як відомо, одягла сукню, повністю зроблену з м'яса, на церемонію вручення нагород MTV Video Music Awards, що викликало суперечки та обурення серед борців за права тварин. Деякі критики звинуватили її у використанні тієї ж тактики шоку в цьому випадку, стверджуючи, що поцілунок був запланований, щоб привернути увагу ЗМІ й підняти галас навколо фільму.

Як відомо, Леді Гага виконає роль Гарлі Квін. За сценарієм, в одній зі сцен підіймається сходами ратуші в Нью-Йорку, де її оточує натовп. Під час зйомок одна з жінок вигукує до Гарлі: "Ти потрапиш у пекло!", на що вона зупиняється, а потім повертається назад і з великою пристрастю цілує її в губи. Потім Харлі відповідає: "А ти вирушиш туди разом зі мною".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?