Леді Гага отримала роботу в президентському комітеті США з питань мистецтва
Категорія
Культура
Дата публікації

Леді Гага отримала роботу в президентському комітеті США з питань мистецтва

Леді Гага отримала роботу в президентському комітеті США з питань мистецтва
Джерело:  online.ua

Співачка та акторка Леді Гага призначена на посаду співголови Комітету президента США з мистецтва та гуманітарних наук. Президент США Джо Байден ухвалив відповідне рішення.

Джерело: Білий дім

Леді Гагу призначили співголовою з мистецтва та гуманітарних наук США

Повідомляється, що президент США Джо Байден оголосив про свій намір призначити до президентського комітету з мистецтва та гуманітарних наук співачку Стефані Джерманотту, професійно відому як Леді Гага, на посаду співголови.

На сайті Білого дому про співачку відгукуються позитивно.

Джерманотта, за словами Білого дому, є відомою співачкою, авторкою пісень, актрисою та філантропкою. Вона продала понад 170 мільйонів платівок і отримала 13 нагород Греммі.

Як актриса, вона відома своїми ролями у фільмі “Зірка народилася”, за яку вона була номінована на премію “Оскар” за найкращу жіночу роль та отримала нагороду за найкращу оригінальну пісню “Shallow”.

Також вона отримала нагороду “Ікона моди” від Ради модельєрів США та була включена до списку найвпливовіших жінок світу за версією Forbes і до списку 100 найвпливовіших людей світу за версією TIME.

Що важливо, Леді Гага відома своєю філантропією та непохитною підтримкою прав ЛГБТК+ та психічного здоров’я.

Вона брала участі у кампанії It’s on us з Джо Байденом, яка була присвячена боротьбі з сексуальним насильством.

Також співачка курувала телевізійний концерт на користь Фонду солідарного реагування на COVID-19 ВООЗ, який допоміг зібрати понад 128 млн дол.

Кадрові зміни в Комітеті президента США з мистецтва та гуманітарних наук

Крім того, сьогодні, 14 квітня Джо Байден також оголосив 24 кандидати в президентський комітет.

Комітет консультує президента та керівників культурних агенцій США щодо політики, залучення філантропії та інших зусиль для посилення федеральної підтримки мистецтва, гуманітарних наук, музейних і бібліотечних послуг.

Іншим співголовою комітету стане відомий продюсер Брюс Коен.

До комітету приєдналися також актори Джордж Клуні, Дженніфер Гарнер і Керрі Вашингтон, а також член Залу слави рок-н-ролу Джо Волш.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?