Легіон Свобода Росії та РДК заявили про успішне проведення операції у Бєлгородській області
Категорія
Україна
Дата публікації

Легіон Свобода Росії та РДК заявили про успішне проведення операції у Бєлгородській області

Легіон Свобода Росії та РДК заявили про успішне проведення операції у Бєлгородській області
Джерело:  online.ua

Бійці визвольного повстанського руху Легіону "Свобода Росії" та Російського добровольчого корпусу заявили про успішне проведення операції в Грайворонському районі Бєлгородської області на території РФ.

Джерело: Telegram Легіону "Свобода Росії" та РДК

Що відомо про операцію російських повстанців у Бєлгородській області 

Наша боротьба продовжується: операція в Грайворонському районі пройшла успішно і її мети було досягнуто. Противник розгромлений, частина ганебно бігла; ми затрофеили велику кількість техніки та взяли полонених. Ми не зрадимо ідею Вільної Росії, надії росіян, повернемо до Росії правду та справедливість. Ми прийдемо знову. Білгород, Брянськ, Курськ, Воронеж, Ростов, Москва – чекайте нас, - зазначив представник Легіону із позивним "Цезарь".

За його словами, на території Бєлгородської області бійці Легіону та РДК стали свідками безпринципності та жорстокості кремлівської злочинної армії.

Поки легіонери і проходили населені пункти, не чіпаючи місцевих жителів, ствольна артилерія та авіація ЗС РФ працювала у мирних містах. Це та сама турбота про громадян, про яку говорять у Кремлі? Ми довели, що путінські війська виявилися зовсім не готові до організованого опору росіян і готові стерти з землі свої ж землі, щоб не показати слабкість, - зазначає представник Легіону.

Про що брехали в Міноборони РФ стосовно прориву повстанців у Бєлгородській області 

Він зазначив, що насправді російські військові деморалізовані і не мають необхідної підготовки. Незважаючі на значну чисельну перевагу, російські військові злочинці майже не чинили опору повстанцям.

Разом із РДК на території Росії ми використали техніку, яку свого часу армія кремлівських зомбі відібрала у ЗСУ під Бахмутом. Цю техніку ми успішно "перетрофували" і повернули назад. Загальні втрати за операцію склали 2 особи загиблими та 10 пораненими. На противагу лицемірним заявам пропагандистів, які не можуть перемогти і тому малюють нам величезні втрати, - зазначив представник Легіону.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?