Лідер O.Torvald зробив офіційну заяву щодо своєї участі на Євробаченні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лідер O.Torvald зробив офіційну заяву щодо своєї участі на Євробаченні

Лідер O.Torvald зробив офіційну заяву щодо своєї участі на Євробаченні

Український рок-гурт O.Torvald виступатиме у повному складі на всіх етапах пісенного конкурсу Євробачення, яке в травні проходитиме в Києві.

Таку заяву зробив лідер гурту Женя Галич в інтерв'ю "Обозревателю", повідомляє ONLINE.UA.

Як відомо, скоро в сім'ї музиканта з'явиться друга дитина. Дружина співака Лєра знаходиться на останньому місяці вагітності.

Нещодавно Галич заявив, якщо його дружина народжуватиме під час проведення конкурсу, то він буде присутній на пологах, відповідно колектив прийматиме участь на Євробаченні без фронтмена.

Сьогодні музикант заявив, що попередня заява, це лише видумки преси.

"Україна може залишитися без представника, тому що я якби заявив, якщо у моєї дружини почнуться пологи в період конкурсу, я буду присутній на пологах. Слухайте, ну люди виривають з контексту такі речі і роблять такі заголовки. Я зневажаю жовту пресу", - сказав Галич.

Читайте також: O.Torvald "тренуються" перед Євробаченням, борючись за право виступити на найбільшому фестивалі музики

"Я також хочу звернутися до людей, читав сьогодні, ось ви пишете: "Не про що співати, тому прийматиме пологи". Я співаю якраз про це. У цій пісні сказано про вас, людей, які направляють весь свій негатив по відношенню до інших, не знаючись на ситуації, просто довіряючи ЗМІ. Пісня Time - вона про те, що просто потрібно інколи довіряти людям, які знаходяться поряд з вами. Менше зла, люди", - додав вокаліст.

Як повідомляв ONLINE.UA, Женя Галич показав свою сім’ю у зворушливій фотосесії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?