Ліга Чемпіонів: де дивитися матч Барселона - Інтер онлайн
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга Чемпіонів: де дивитися матч Барселона - Інтер онлайн

Ліга Чемпіонів: де дивитися матч Барселона - Інтер онлайн
Джерело:  online.ua

Увечері у середу, 2 жовтня, у 2-му турі групового етапу Ліги чемпіонів зустрінуться "Барселона" та "Інтер". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні турнірні дані

Поєдинок почнеться о 22:00 за українським часом. Його проведуть на полі стадіону "Камп Ноу" - Барселона зустріне "ворога" вдома. Дивитися двобій можна завдяки телеканалу "Футбол 1".

Напередодні обидві команди провели успішні виступи у національних турнірах - іспанському та італійському відповідно. "Барса" не зуміла лише виграти у "Гранади", поступившись із рахунком 0:2.

Нагадаємо, загалом "Барселона" зустрічалася з "Інтером" на полі 8 разів. З них 4 завершилися перемогою іспанського клубу, а лише один - перемогою італійців. Останні 3 відзначилися нічиєю.

Наразі "Барселона" займає 2-гу сходинку у групі F, а міланський "Інтер" - 3-ю. Перше та останнє місця посіли "Дортмунд" та пражська "Славія". Кожна з 4-х команд має по одному балу.

Як повідомляв ONLINE.UA, керівництво футбольного клубу "Мілан"планує звернутися до Андрія Шевченка з пропозицією про надання посади головного тренера. Це пов'язане із невдачами нинішнього тренера Марко Джампаоло. Під його керівництвом команда перемогла лише у 2-х матчах з 6-ти останніх.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?