Лікарка назвала причину прийому Саакашвілі психотропних препаратів
Категорія
Політика
Дата публікації

Лікарка назвала причину прийому Саакашвілі психотропних препаратів

Лікарка назвала причину прийому Саакашвілі психотропних препаратів
Джерело:  online.ua

Лікарка експрезидента Грузії Міхеїла Саакашвілі Ніно Гогорішвілі запевняє, що в 2020 році її пацієнт переніс в Covid, і через проблеми зі сном йому були призначені психотропні препарати. Про це вона розповіла журналістам у військовому госпіталі Горі, де зараз політик проходить курс реабілітації після тривалого голодування.

Джерело: Грузія Онлайн

Лікар сказала, що дози ліків, які приймав Саакашвілі, були мінімальними і допустимими. Так лікар прокоментувала заяву керівника Центру "Емпатія" Маріам Джишкаріані про те, що "Міхеїлу Саакашвілі в пенітенціарній установі давали психотропні препарати, неадекватне застосування яких розцінюється як фармакологічне катування".

Що стосується психотропних препаратів, то в 2020 році то Саакашвілі переніс Covid, у нього були проблеми зі сном, йому призначили певні психотропні препарати. І в цьому випадку за основу були взяті препарати, які він приймав. У наступний період лікування після спостереження він зазнав трансформацію. Ця проблема зі сном зберігається і сьогодні.

Дозування жодного разу не було перевищено. Всі дози були мінімальними, мінімально допустима доза. Про високу дозу жодного разу не говорилося і він не приймав. Крім того, додам, що якщо знадобиться коригування, запрошення іншого фахівця, то ми зробимо і це. Якщо якийсь фахівець має здорову думку і може висловити нам свою думку, але не з екрану телевізора, то приходьте і поділіться з нами. Ми це теж обговоримо, і якщо буде прийнятно, то врахуємо. Що стосується препарату, то це конфіденційна інформація. Між Комісією Маріам Джишкаріані і Держкомісією був досягнутий компроміс, і тепер ці препарати прописуються на узгодженій основі. Думка всіх комісій врахована і погоджена. Заяви Джишкаріані - це її думка, а не наша.

—  Ніно Гогорішвілі, лікарка Міхеїла Саакашвілі

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?