Лілія Ребрик та Андрій Дикий чуттєво відсвяткували річницю весілля
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лілія Ребрик та Андрій Дикий чуттєво відсвяткували річницю весілля

Лілія Ребрик та Андрій Дикий чуттєво відсвяткували річницю весілля
Джерело:  online.ua

Телеведуча Лілія Ребрик та її чоловік, хореограф Андрій Дикий, відсвяткували трояндову річницю весілля. Пара разом вже 10 років.

Джерело: Фейсбук-сторінка Лілії Ребрик

Десята річниця весілля Лілії Ребрик та Андрія Дикого

10 років разом, а ми як новенькі… Трояндове весілля – чудовий привід відчути себе знову і знову молодятами…Не віриться, що ми вже 10 років разом, що в нас вже дві такі прекрасні донечки, а найголовніше, що в нас ще так багато всього попереду!!! Стільки планів! Стільки бажань! – написала телеведуча.

Разом із чоловіком Андрієм Диким Лілія позувала у новій весільній фотосесії. Телеведуча обрала сукню українського дизайнера Adamaris Bridal.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий (Фото — facebook.com)

Напередодні телеведуча Ранку з Україною" на телеканалі "Україна" відправилися до Барселони, аби провести там романтичні вихідні. Уперше за багато років пара не взяла з собою дітей.

У перший день відпустки подружжя прогулялося затишними вуличками Барселони. Чи не найбільше Лілію Ребрик вразили морські пейзажі та папуги, які там є звичайними вуличними птахами. Крім того, пара хоче потрапити на фламенко.

Обов'язково подивимося справжнє фламенко тут, в Іспанії. Переконана, що це фантастично! Бо запал "фламенківський" нам дуже близький, – сказала акторка.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий (Фото — instagram.com)

Ведуча та акторка Лілія Ребрик познайомилась з чоловіком Андрієм Диким на проєкті "Танці з зірками" у 2011 році. Ребрик розповідала, що вони одразу стали друзями, а роман почався вже після завершення проєкту.

Я точно не думала про те, що цей симпатичний хлопець – мій майбутній чоловік. Ми з Андрієм були друзями з самого початку. Я, вперта жінка, довго доводила Андрію, що вмію дружити з чоловіками… Флірту між нами не було, – каже телеведуча.

23 грудня 2011 року Лілія Ребрик і Андрій Дикий офіційноодружилися. У пари двоє дочок: 9-річна Діана та 3-річна Поліна.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?