Злата Огнєвіч несподівано розкритикувала свою поведінку під час "Холостячки"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Злата Огнєвіч несподівано розкритикувала свою поведінку під час "Холостячки"

Злата Огнєвіч несподівано розкритикувала свою поведінку під час "Холостячки"
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка та головна героїня 2 сезону "Холостячки" Злата Огнєвіч неочікувано для всіх зізналася, що, переглядаючи ефіри шоу, була здивована своїм вибором у фіналі. За словами артистки, вона досі не знає, чому її серце відгукнулося саме на Андрія Задворного.

Джерело: Інстаграм-сторінка Злати Огнєвіч

Злата Огнєвіч заявила, що здивована своїм вибором в "Холостячці"

Під час пост-шоу проєкту "Холостячка" всі дізналися про те, що стосунки Злати Огнєвіч та її обранця Андрія Задворного дуже швидко закінчилися. Чоловік зізнався, що в нього зникли почуття до артистки.

Українська співачка розповіла, як розвивалися їхні стосунки після романтичного фіналу. Огнєвіч вирішила не приховувати, що з її боку точно було кохання. Однак виявилося, що Андрій не мав тих почуттів, про які говорив під час зйомок.

Пройшло небагато часу, я дивилася ефіри разом з вами. І тепер бачу ситуацію з іншого боку. Це відкриття для мене! Адже зараз я щиро здивована своїм вибором цього чоловіка. Чому моє серце відгукнулося саме на нього? – не розуміє артистка.

"Холостячка" також не приховує, що шкодує про те, що її головний обранець зіпсував шанси побудувати стосунки з іншим чоловіком під час проєкту:

Він міг проявити сміливість і зізнатися собі та мені, що немає почуттів. Мені було б боляче, але я прийняла б це. Андрій міг піти з проєкту за власним бажанням, просто не прийняти бутоньєрку з моїх рук, - додала Злата Огнєвіч.

Злата Огнєвіч та Андрій Задворний (фото - відео)

"Холостячка" зустріла кохання на проєкті. Коли казала Андрієві: "Так", літала від щастя, як ніколи раніше. Вона мріяла про спільне майбутнє. І навіть після такого болючого досвіду Злата продовжує вірити в кохання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?