Решетник вразив розповіддю про нового "Холостяка" Алекса Топольського
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Решетник вразив розповіддю про нового "Холостяка" Алекса Топольського

Решетник вразив розповіддю про нового "Холостяка" Алекса Топольського
Джерело:  online.ua

Новим головним героєм 12 сезону романтичного проєкту "Холостяк" став бізнесмен Алекс Топольський. Ведучий проєкту Григорій Решетник вирішив відверто розповісти, чого можна очікувати від Алекса та описав його характер й відносини з учасницями шоу.

Джерело: "КП в Украине"

Решетник розповів, яким є новий "Холостяк" Алекс Топольський

На переконання ведучого проєкту, Алекс Топольський – справді чудовий вибір для 12 сезону романтичного шоу, оскільки чоловік дуже харизматичний, красивий, яскравий та талановитий.

"Можу сказати: бережіться, українські телеглядачки, і не лише українські. Дівчата вже на першій вечірці не могли встояти, тож буде складно не лише учасницям, а й телеглядачкам. Він дуже цікава, з почуттям гумору, але водночас по-чоловічому стримана людина, яка слів на вітер не кидає і все робить усвідомлено, несе відповідальність за свої слова та вчинки. Він емоційний і відкритий до пригод, до кохання. Нудно точно не буде", - пообіцяв глядачам Григорій Решетник.

За словами телеведучого, новий "Холостяк" вміє контролювати усі свої емоції та бути джентльменом, проте він далекий від занудства.

До слова, нещодавно Топольський звернувся за порадою до Решетника - його хвилювало те, як впоратися з навантаженнями через знімальний процес. Наразі головному герою важко поєднувати роботу з великою кількістю побачень.

"Є дівчата, про яких після побачення він каже, що вражений. Є й такі, про кого йому треба подумати, чи не схибив при першій зустрічі. Точно можу сказати, що "Холостякові" складніше, ніж дівчатам. Але дивлячись на Алекса, я впевнений, що він вибере серцем", - розповідає Решетник.

Ведучий також звернув увагу на те, що з кожним наступним сезоном дівчата приходять не лише більш підготовленими, але й самовпевненими. Однак більшість з них дуже дивуються, коли розуміють, що жодного сценарію на проєкті немає й потрібно показувати свої справжні щирі емоції.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?