Ліндсі Лохан вперше виходить заміж — фото її обранця
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ліндсі Лохан вперше виходить заміж — фото її обранця

Ліндсі Лохан вперше виходить заміж — фото її обранця
Джерело:  online.ua

Одна із найяскравіших зірок Голлівуду, співачка та модель Ліндсі Лохан вперше виходить заміж. 35-річна зірка потішила своїх відданих шанувальників неочікуваною звісткою про заручини з Бадером Шаммасом, з яким вона перебуває у стосунках уже понад рік.

Джерело: Інстаграм-сторінка Ліндсі Лохан

Ліндсі Лохан вперше виходить заміж — перші подробиці

28 листопада багатомільйонна аудиторія фанатів Ліндсі Лохан дізналася про те, що їхня улюблена співачка нарешті побралася зі своїм коханим Бадером Шаммасом після року зустрічань.

На своїй сторінці в Інстаграмі зірка опублікувала декілька красномовних світлин, на яких зображена неймовірно щасливою. Акторка щиро усміхалася, позуючи з нареченим Бадером Шаммасом. На безіменному пальці Ліндісі усі зразу ж помітили розкішну каблучку.

"Моє кохання! Моє життя! Моя сім'я! Моє майбутнє!", – прокоментувала свої фото Ліндсі Лохан.

Ліндсі Лохан з нареченим Бадером Шаммасом (фото - instagram.com/lindsaylohan)

Ліндсі Лохан з нареченим Бадером Шаммасом (фото - instagram.com/lindsaylohan)

Ліндсі Лохан з нареченим Бадером Шаммасом (фото - instagram.com/lindsaylohan)

Що відомо про Ліндсі Лохан

Ліндсі Лохан - американська акторка, попспівачка і модель. Її кар'єра почалася з моделінгу у трьохрічному віці. Згодом вона почала зніматися в кіно, знялася у значній кількості рекламних роликів. У віці 10 років Ліндсі почала грати в телевізійних серіалах, а в 11 зіграла головну роль в комедії 1998 року «Пастка для батьків». Через шість років Ліндсі вже стала популярною кіноактрисою, зігравши головні ролі у фільмах «Шалена п'ятниця», «Погані дівчиська» і «Гербі: Повне завантаження».

У 2007 році Ліндсі Лохан була визнана журналом «Maxim» найбажанішою і найсексуальнішою жінкою у світі.

Журналісти постійно обговорюють її нарко- й алкозалежності і особисте життя.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?