Літак Кадирова вилетів з Москви в бік Грозного — перші подробиці та відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Літак Кадирова вилетів з Москви в бік Грозного — перші подробиці та відео

Літак Кадирова вилетів з Москви в бік Грозного — перші подробиці та відео
Джерело:  online.ua

17 вересня літак глави Чечні Рамзана Кадирова вилетів з Москви у бік Грозного — хто чи що було на борту наразі невідомо. Варто зазначити, що це сталося після того, як вранці того ж дня видання online.ua з посиланням на власні джерела першим повідомило про смерть Кадирова. Згодом про це також написав чеченський правозахисник Абубакар Янгулбаєв. Наразі чекаємо на офіційне підтвердження цієї інформації.

Джерело: росЗМІ

Літак Кадирова помітили над Москвою на тлі новин про його смерть

Згідно з останніми даними, борт очільника Чечні стояв у столиці РФ протягом минулих трьох діб - з 15 вересня.

Проєкт ВЧК-ОГПУ звертає увагу на те, що увечері 17 вересня він вилетів у бік Грозного (столиця Чеченської Республіки - ред).

Хто чи що знаходилося на борту — поки дізнатися не вдалося.

Фото - скриншот

У неділю ввечері літак Рамзана Кадирова вилетів з Москви в бік Грозного. Над Махачкалою транспондер був відключений, - йдеться в повідомленні.

Дані сервісу відстеження польотів підтверджують той факт, що борт глави Чечні вийшов з повітряного простору Москви о 19.45.

Варто також зазначити, що за 30 хв цього в небі столиці РФ також були помічені два непізнаних гвинтокрили: вони прилетіли з Кремля у Внуково.

Що цікаво, в останньому вони знаходилися лічені хвилини.

Можливо, це якось пов'язано тим, що відбувається зараз в ЦКЛ, а в Грозний терміново вирушили важливі кремлівські шишки. Тому кадировський літак RA-73417 полетів не включаючи транспондер, - припускає Проєкт ВЧК-ОГПУ.

Окрім того, наголошується, що літак очільника Чечні вперше розкрив своє місце розташування біля Астрахані (приблизно о 21:15 над Калмикією).

Через Каспійське море літак Кадиров пролетів "по-тихому", з вимкненим транспондером. Його увімкнули знову приблизно о 22:00, при зниженні в районі Махачкали.

Дана траєкторія польотів використовується для посадки в аеропорту Грозного. Якщо Кадирова не було на борту, то не виключено, що хтось з Кремля прибув туди на його літаку, - пояснює ВЧК-ОГПУ.

Смерть Кадирова: перші подробиці

Нагадаємо, що  online.ua  з посиланням на власні джерела повідомляє, що Кадиров помер 16 вересня о 22:00 за московським часом.

Про його смерть 17 вересня також повідомив чеченський правозахисник Абубакар Янгулбаєв.

Наразі чекаємо на офіційні підтвердження цієї інформації.

15 вересня представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов підтвердив, що глава Чечні Рамзан Кадиров перебуває у важкому стані.

Дійсно, є інформація, що Кадиров перебуває у тяжкому стані та хвороби, які були — загострилися та стали причиною такого стану.

До цього низка ЗМІ повідомляла про те, що Кадиров має серйозні проблеми із нирками та потребує пересадки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?