Літак Пригожина знову приземлився в Білорусі
Категорія
Світ
Дата публікації

Літак Пригожина знову приземлився в Білорусі

Літак Пригожина знову приземлився в Білорусі
Джерело:  online.ua

Літак голови ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина приземлився на війсковому аеродромі в білоруських Мачулищах. Ймовірно, Пригожин повернувся з форуму у Санкт-Петербурзі.

Джерело: Білоруський Гаюн

Літак головного вагнерівця Пригожина знову прилетів до Білорусі

Вранці 29 липня бізнес-джет ватажка найманців-вагнерівців Євгена Пригожина приземлився у Мачулищах – чинному військовому аеропорту під Мінськом.

Це може свідчити вже про п'ятий візит "кухаря Путіна" до Білорусі з дня проваленого збройного заколоту.

Схема прибуття літака Пригожина RA-02878 (скрин – t.me/Hajun_BY/7167)

Telegram-канал Білоруський Гаюн відстежує переміщення військової техніки в Білорусі та контакти між керівниками російської армії та диктатором Олександром Лукашенком.

О 7:55 за місцевим часом у Мачулищах приземлився літак із бортовими номерами RA-02878. Зазначимо, що це не основний літак Пригожина (RA-02795), який після візиту до Білорусі з 19 липня стоїть у Москві. Сам Пригожин, ймовірно, саме на бізджеті RA-02878 літав із Москви до Петербурга на саміт Росія-Африка 2023, – зазначено в повідомленні.

ПВК Пригожина базується у Білорусі після провалу заколоту

Євген Пригожин зареєстрував власну компанію "Конкорд" на території білоруських Осиповичів. Основний вид діяльності нової компанії – "Управління нерухомим майном".

"Вагнерівці" можуть готувати провокації у Білорусі. Бойовиків готують до ведення диверсійних дій на кордоні Білорусі з Польщею та Литвою.

Польща, Литва та Латвія пригрозили Лукашенку повною ізоляцією його країни від Євросоюзу, бо закриють свої кордони для неї. Кількість бойовиків "Вагнера" стрімко зростає, це викликає у європейських держав занепокоєння.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?