Пригожина бачили у Петербурзі. Там проходить саміт Росія – Африка
Категорія
Світ
Дата публікації

Пригожина бачили у Петербурзі. Там проходить саміт Росія – Африка

Пригожина бачили у Петербурзі. Там проходить саміт Росія – Африка
Джерело:  online.ua

Засновник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин "засвітився" у російському Санкт-Петербурзі, де проходить саміт за участю президента Росії Володимира Путіна. Пригожин позує на фото в компанії політика з ЦАР.

Джерело: росЗМІ

Головного вагнерівця Пригожина помітили у Санкт-Петербурзі

Керівник «Російського дому» у Центральноафриканській Республіці Дмитро Ситий опублікував фотографію Пригожина з послом ЦАР у Росії Леоном Додону.

За словами Ситого, світлину зроблено на полях саміту Росія – Африка, який відбувається у Санкт-Петербурзі.

Telegram-канал "Фонтанка" зазначає: фото зроблене в готелі, що належить "сім’ї Пригожина".

Фото: t.me/fontankaspb

Що відомо про саміт Росія – Африка

У своєму виступі на заході Путін заявив, що Росія готова протягом трьох-чотирьох місяців поставити кільком країнам Африки безкоштовно по 25-50 тисяч тонн зерна.

Російський диктатор знову звинуватив країни Заходу, що вони створюють перешкоди для експорту російських добрив і продовольства на світові ринки.

Нагадаємо, наприкінці червня найманці ПВК «Вагнер», яку очолює Пригожин, здійснили озброєний марш на Ростов-на-Дону і Москву з вимогою відставки військового керівництва. Рух колон зупинився після переговорів за участю білоруського "президента" Олександра Лукашенка.

Було оголошено, що за участь у заколоті нікого не каратимуть, а ПВК «Вагнер» перебазується до Білорусі, де Пригожин пообіцяв створити "другу армію у світі".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?