Літо скасовується - українців попередили про погіршення погоди
Категорія
Україна
Дата публікації

Літо скасовується - українців попередили про погіршення погоди

Джерело:  online.ua

Україна продовжує перебувати у владі атмосферного фронту, тому поки на поліпшення погоди розраховувати не варто. Весь наступний тиждень погода не порадує українців - у всіх регіонах очікуються сильні дощі з грозами, тому літо поки скасовується. Потепління синоптики обіцяють в перший тиждень червня, але поки це попередній прогноз. Якою буде погода з 25 по 30 травня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

У понеділок, 25 травня, Україну накриють дощі, сухо буде тільки в східних областях. Температура повітря вдень не перевищить +15 ... + 17°С. При цьому нічні заморозки підуть - в нічний час буде стабільно триматися, хоч і низька, але плюсова температура.

У вівторок, 26 травня, також дощитиме і буде прохолодно. У всіх областях вдень очікуються сильні дощі та грози. Стовпчики термометрів, як і раніше, будуть триматися на позначках + 15°С вдень, +6 ... + 8°С - вночі.

5eca5d7030348

У середу, 27 травня, за прогнозом, синоптична ситуація не покращиться. По всій Україні йтимуть дощі і потепління поки не передбачається.

У четвер, 28 травня, погода дощова. Але температура повітря почне підніматися до +18 ... + 20°С.

5eca5d7fce018

У п'ятницю, 29 травня, знову очікуються дощі та грози. Довгоочікуване сонце вигляне тільки в Луганській області, по всій решті території країни мінлива хмарність, сиро і прохолодно.

За прогнозом народного синоптика Наталії Діденко, відчутне тепло в Україну прийде з 1 по 7 червня. У цей період в країні очікується стійкий антициклон, який ознаменує початок літа в Україні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що серйозних похолодань в кінці травня не передбачається. За прогнозом синоптиків, в останні числа місяця в країні почнеться кліматичне літо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?