Литва відкрила коридор для транзиту українського зерна до портів країн Балтії
Категорія
Економіка
Дата публікації

Литва відкрила коридор для транзиту українського зерна до портів країн Балтії

Литва відкрила коридор для транзиту українського зерна

Литва відкрила коридор для транспортування українського зерна до портів країн Балтії. Про це повідомив міністр закордонних справ країни Габріелюс Ландсбергіс.

Новий коридор для транзиту зерна

Габріелюс Ландсбергіс повідомив, коридор для транзиту зерна до балтійських портів було прийнято та погоджено.

Росія знищує продовольство, Литва його доставляє. Коридор для транзиту зерна до балтійських портів було прийнято та погоджено, що зменшить тиск на українському кордоні та збільшить постачання до Африки та за її межі. Співпраця дає результати!

Ландсбергіс взяв участь у зустрічі міністрів закордонних справ ЄС у Києві

Литовський міністр сказав журналістам у Києві, що сподівається, що візит міністрів ЄС до столиці України розвіє сумніви щодо рішучості Заходу допомагати Україні.

Литва успішно здійснила складний процес реформ, необхідних для вступу в ЄС, хоча багато хто казав, що це неможливо. Україна також доведе, що ті, хто сумнівається, неправі, а Литва їй допоможе. Ніяких запитань, жодних відступів, ми не кидаємо наших друзів.

2 жовтня міністри ЄС зустрілися з президентом України Володимиром Зеленським і міністром закордонних справ Дмитром Кулебою, а також іншими офіційними особами.

Під час зустрічі міністри ЄС обговорили безпекові зобов’язання та підтримку Києва, пропозицію президента Зеленського щодо Формули миру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?