Ліві демократи США відкликали свого листа до Байдена з закликом почати переговори з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Ліві демократи США відкликали свого листа до Байдена з закликом почати переговори з Путіним

Ліві демократи США відкликали свого листа до Байдена з закликом почати переговори з Путіним
Джерело:  online.ua

25 жовтня 30 представників лівого крила Демократичної партії США у своєму відкритому листі закликали президента Джо Байдена почати прямі переговори з Росією. Після шквалу критики, демократи відкликали листа.

Джерело: заява  очільниці лівої фракції демократів у Палаті представників Праміла Джаяпал

Демократи передумали закликати Байдена до переговорів з Путіним

Джаяпал поклала вину на публікацію листа на своїх помічників.

Листа було складено кілька місяців тому, але, на жаль, співробітники опублікували його без попередньої перевірки. Як голова фракції, я беру на себе відповідальність за це.

Вона зазначає, що лист опублікували тоді, коли лідер республіканської меншості в Палаті представників Кевін Маккарті застерігав про можливе зменшення підтримки України в разі перемоги його партії на проміжних виборах.

Часова близькість цих заяв створила прикре враження, що демократи, які рішуче і одностайно підтримували і голосували за кожен пакет військової, стратегічної та економічної допомоги українському народу, якимось чином приєдналися до республіканців, які прагнуть припинити підтримку Штатами Зеленського та українських сил, - написала вона.

Нагадаємо, що відкритому листі йшлося вони закликали Байдена поєднати безпрецедентну економічну та військову підтримку, яку Сполучені Штати надають Україні, з "дипломатичним поштовхом на випередження, подвоївши зусилля з пошуку реалістичних умов для припинення вогню".

За даними ЗМІ, демократи в Палаті представників були розлючені на Джаяпал через листа, який виявив розбіжності в партії щодо війни в Україні за лічені дні до листопадових парламентських виборів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?