Ломаченко: 8 квітня буде великий крок для популяризації України
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ломаченко: 8 квітня буде великий крок для популяризації України

Ломаченко: 8 квітня буде великий крок для популяризації України
Джерело:  online.ua

Чемпіон світу з боксу в другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко вважає, що український вечір боксу в Оксон-Хіллі - це великий крок для популяризації України.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Ломаченко заявив в інтерв'ю Top Rank.
"Я дуже щасливий, я в очікуванні. Це буде великий крок для популяризації нашої країни. Ще крутіше буде, коли ми здобудемо три перемоги", - сказав Ломаченко.
Дивіться: Ломаченко націлився на грандіозний рекорд боксу: опубліковано відео
Василь підкреслив, що спорт є візитною карткою України.
"Це велика популяризація нашого виду спорту і велика популяризація нашого виду спорту в цілому, тому як спорт є візитною карткою України", - підкреслив Ломаченко.
Дивіться: Ломаченко воював із зірковим бійцем: опубліковано відео
Говорячи про суперника, Ломаченко відповів, що чекає цікавого бою проти Джейсона Соси.
"Я знаю, що він дуже сильно мотивований, він сильний і витривалий боксер. Тим цікавіше буде бій 8 квітня", - зазначив Ломаченко.
Також Ломаченко пообіцяв уболівальникам прекрасний бій.
"Уболівальники знову побачать бій в стилі Hi-Tech і це буде новий рівень і нова таблетка від матриці", - підсумував Ломаченко.
Читайте: Експерт боксу: ніхто не може зробити те, що робить Ломаченко


Нагадаємо, рано вранці 9 квітня по київським часом в Оксон-Хіллі відбудеться три бої за участю українців. Крім Василя Ломаченка свої поєдинки проведуть Олександр Гвоздик і Олександр Усик. Дивіться на ONLINE.UA прямі трансляції боїв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?