Ломаченко не зміг перемогти Хейні і здобути звання абсолютного чемпіона світу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ломаченко не зміг перемогти Хейні і здобути звання абсолютного чемпіона світу

Ломаченко не зміг перемогти Хейні і здобути звання абсолютного чемпіона світу
Джерело:  online.ua

Український боксер Василь Ломаченко не зміг здобути перемогу у бою за звання абсолютного чемпіона світу за версіями WBO, WBC, WBA та IBF у легкій вазі проти американця Девіна Хейні.

Джерело: Top Rank

Що відомо про бій Ломаченка проти Хейні 

Поєдинок проходив на MGM Grand Garden Arena у Лас-Вегасі.

Від початку бою ініціатива була на боці українського боксера. Ломаченко прекрасно відпрацьовував на ближніх дистанціях та постійно змушував Хейні притискатись до кута.

В результаті успішних дій українського боксера американець вдався до брудних прийомів, намагаючись зірвати темпи атак суперника.

У якийсь момент здалося, що бій може завершитися достроково перемогою Ломаченка.

Що відомо про рішення судей

В 11-му раунді під захоплені вигуки глядачів Василь безліч разів влучив у голову Хейні. Але у підсумку одноголосним рішенням суддів звитягу здобув Хейні - 116-112, 115-113, 115-113.

Для українця це третя поразка на профіринзі. До цього Василь поступався Теофімо Лопесу у 2020 році та Орландо Салідо в 2014 році. Ломаченко також здобув 17 перемог (11 - нокаутом).

Для Хейні це 30-й бій у професійній кар'єрі - всі 30 разів він святкував перемогу. Американець захистив титул абсолютного чемпіона світу у легкій вазі.

24-річний Девін Хейні володіє титулами WBC, WBA Super, IBF та WBO у легкій вазі та званням абсолютного чемпіона світу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?