Усик пояснив причини зриву історичного бою проти Ф'юрі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик пояснив причини зриву історичного бою проти Ф'юрі

Усик пояснив причини зриву історичного бою проти Ф'юрі
Джерело:  online.ua

Володар титулів WBO, WBA, IBO та IBF у важкій вазі Олександр Усик пояснив, чому зірвався бій за титул абсолютного чемпіона світу проти чемпіона за версією WBC з Тайсоном Ф'юрі.

Джерело: Олександр Усик в інтерв'ю  "Київський торт"

Бій Усика з Ф'юрі скасовано

Відомо, що Усик вимагав, що у разі його перемоги, гонорар розподілили у співвідношенні 70 на 30 на його користь, Ф'юрі ж наполягає на пропорції 50 на 50.

А у разі своєї перемоги, Ф'юрі також хоче 70 на 30 на свою користь.

Я бачу, що нічого не йде, він намагається грати нами, і я сказав: "Все, до побачення". Перший раз я попередив, продовжилося спілкування. Ніякої зворотної реакції з того боку не було. Я написав Олександру Красюку, Егісу Клімасу. У групі я набрав всю команду і сказав: "Хлопці, йдемо в нікуди. Він до останнього тягне, не хоче цього робити, придумує якісь відмазки, стопи, які це зупинять, - каже Усик.

Повідомлялося, що Усик погодився на всі умови Ф'юрі, проте той висував нові вимоги.

Він говорив за якісь величезні мільйони, що він король, він коштує дорого і таке інше. Я не впевнений, що можу сказати ті суми, які він казав, але, на мою думку, це понад 100 мільйонів. Він казав: Я Тайсон Ф'юрі, я ж король, я маю отримати багато.

Коли відбудеться наступний бій Усика

На 29 квітня планувався бій Олександра Усика з британцем Тайсоном Ф'юрі, проте перемовини про нього зірвалися через незмогу домовитися про розподіл гонорару.

Наразі Усик зосередиться на боях з обов'язковими претендентами. Серед них регулярний чемпіон WBA Даніель Дюбуа.

Нагадаємо, що свій останній бій Усик провів проти Ентоні Джошуа у серпні 2022 року. Він захистив титули WBO, WBA, IBO і IBF і завоював пояс The Ring.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?