Ломаченко переміг Ортіса і став ближче до повернення титулу абсолютного чемпіона світу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ломаченко переміг Ортіса і став ближче до повернення титулу абсолютного чемпіона світу

Ломаченко переміг Ортіса і став ближче до повернення титулу абсолютного чемпіона світу
Джерело:  online.ua

30 жовтня український боксер Василь Ломаченко зустрівся на рингу з американцем Джемейном Ортісом. 12-раундовий поєдинок у легкій вазі відбувся у Нью-Йорку на арені «Madison Square Garden» і завершився перемогою Ломаченка.

Джерело: Федерація боксу України

Ломаченко переміг Ортіса за рішенням суддів

Ломаченко переміг Ортіса одноголосним рішенням суддів: 115-113, 116-112, 117:111.

Бій тривав усі 12 раундів. Український боксер добув 17 перемогу у професіоналах, а Ортіс зазнав першої поразки у кар'єрі.

У п'ятницю, 28 жовтня відбулася традиційна церемонія зважування суперників. Найважчим виявився українець. Актуальна вага Ломаченка – 61,05 кг. Ортіс легший майже на 300 гр. Обидва боксери виконали нормативи легкої категорії.

Після цієї перемоги, Ломаченко, імовірно, стане претендентом на бій з американцем Девіном Хейні, абсолютним чемпіоном у легкій вазі.

Він володіє чемпіонським поясом WBC з 2019 року, а у червні 2022 року здобув ще три – WBA (Super), IBF, WBO.

Останній раз Ломаченко з'являвся на ринзі 10 місяців тому, коли переміг боксера з Гани Річарда Коммі.

У березні 2022 Ломаченко відмовився від поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу з австралійцем Джорджем Камбососом через війну.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?