Ломаченко поділився очікуваннями від поєдинку з Коммі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ломаченко поділився очікуваннями від поєдинку з Коммі

Ломаченко поділився очікуваннями від поєдинку з Коммі
Джерело:  online.ua

Український боксер Василь Ломаченко неочікувано для всіх зізнався, що у поєдинку проти Річарда Коммі хоче побачити найкращу версію свого суперника - боксери проведуть бій уже 11 грудня 2021 року.

Джерело: BoxingScene

Ломаченко пояснив, чого очікує від поєдинку з Коммі

За словами колишнього чемпіона світу в трьох вагових категоріях, він не хоче недооцінювати Коммі.

"Завжди приємно боксувати в Нью-Йорку на арені "Madison Square Garden". Тут сталося багато чудових подій моєї кар'єри. Річард Коммі – колишній чемпіон та суперник, якого я не збираюся недооцінювати. Чекаю побачити "найкращу версію" Коммі. Повірте, я готовий до всього, що він мені запропонує", - наголосив український боксер.

Як уже згадувалося раніше, 1 листопада було офіційно оголошено про поєдинок між Ломаченком та Коммі, який запланували на 11 грудня поточного року.

Що потрібно знати про поєдинки Ломаченка

Рік тому український боксер Васаль Ломаченко програв американцю Теофімо Лопесу в поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі та втратив всі титули.

У червні 2021 року Ломаченко переміг японця Масайоші Накатані, нокатувавши його у 9-му раунді.

Варто звернути увагу на те, що Річард Коммі також бився з Теофімо Лопесом. У грудні 2019 року він програв йому нокаутом і втратив титул IBF. У своєму останньому поєдинку, у лютому 2021 року, ганець достроково переміг домініканця Джексона Марінеса.

Не можна також не згадати про те, що нещодавно редакція американського видання у сфері боксу The Ring оприлюднила власний рейтинг найбільш титулованих українських спортсменів.

Головний редактор журналу Даг Фішер назвав найкращим боксером в ієрархії цієї категоріє спорту дворазового олімпійського чемпіона Василя Ломаченка. Він, до слова, також єдиний в історії українського боксу чемпіон світу у трьох вагових категоріях.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?