Ломаченко проведе бій за звання абсолютного чемпіона світу проти Хейні
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ломаченко проведе бій за звання абсолютного чемпіона світу проти Хейні

Ломаченко проведе бій за звання абсолютного чемпіона світу проти Хейні
Джерело:  online.ua

Вже 20 травня екс-чемпіон світу у надлегкій та легкій вазі за версіями  WBA, WBO и WBC, український боксер Василь Ломаченко проведе бій із абсолютним чемпіоном у легкій вазі, американцем Девіном Хейні.

Джерело:  Champion

Що відомо про бій Ломаченка проти Хейні 

За інформацією видання, у разі перемоги Ломаченко може отримати за цей бій 900 тис доларів.

Також у разі перемоги український боксер отримає змогу знову претендувати на чемпіонські гонорари, втрачені після поразки від Теофімо Лопеса у жовтні 2020 року.

Після поразки Ломаченка Лопесу за рішенням суддів українець перестав отримувати гонорари на суму в понад мільйон доларів.

Бій Девіна Хейні проти Василя Ломаченка відбудеться 20 травня в Лас-Вегасі на MGM Grand Garden Arena.

Для Василя Ломаченка це буде 20 бій у професійній кар'єрі. В активі українця 17 перемог (11 - нокаутом) і дві поразки. Девін Хейні на профі-рингу здобув 29 перемог у 29 боях.

Що відомо про прогнози на бій Ломаченка проти Хейні

Фаворитом поєдинку Хейні - Ломаченко аналітики вважають американського боксера.

На думку букмекерів, найбільш вірогідним результатом бою є перемога Хейні за очками.

Свій попередній бій український боксер провів у жовтні 2022 року проти американця Джемейна Ортіса. Поєдинок тривав усі 12 раундів і завершився перемогою Ломаченка одноголосним рішенням суддів.

Девін Хейні свій попередній поєдинок також проводив у жовтні минулого року. Американець здобув перемогу в реванші з австралійцем Джорджем Камбососом і захистив чемпіонські титули WBC, WBA Super, IBF і WBO в легкій вазі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?