Ломаченко відреагував на допис Хабіба про річницю дебюту в UFC
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ломаченко відреагував на допис Хабіба про річницю дебюту в UFC

Ломаченко відреагував на допис Хабіба про річницю дебюту в UFC
Джерело:  online.ua

20 січня колишній російський боєць змішаних єдиноборств Хабіб Нурмагомедов відзначив десяту річницю дебюту в UFC. На цю подію одним з перших відреагував український боксер Василь Ломаченко.

Джерело: Інстаграм-сторінка Хабіба Нурмагомедова

Ломаченко зізнався, що вважає Хабіба Нурмагомедова прикладом для наслідування

На своїх сторінках в соціальних мережах Хабіб оприлюднив ролик з найкращими моментами в UFC. Не можна не згадати про те, що у промоушені росіянин провів 13 боїв та всі виграв.

Варто також звернути увагу на те, що Нурмагомедов, який розпочинав кар'єру в Україні, був чемпіоном UFC в легкій вазі та тричі провів захист свого звання.

На допис російського бійцямиттєво відреагував відомий український боксер Василь Ломаченко.

"Приклад", – лаконічно написав Василь у коментарях.

Як відомо, Ломаченка й Хабіба пов'язують доволі теплі відносини. Ще два роки тому росіянин відверто зізнавався, що вважає Василя Ломаченка разом з Олександром Усиком – найкращими боксерами світу.

У жовтні 2020-го Нурмагомедов провів останній бій в UFC. Росіянин ефектно здолав Джастіна Гейджі та оголосив про закінчення кар'єри. За всю історію своєї кар'єри росіянин провів 29 поєдинків і залишився непереможеним.

Що потрібно знати про Хабіба Нурмагомедова

Хабіб Нурмагомедов - дагестанський боєць змішаних бойових мистецтв, який виступає під егідою Абсолютного бійцівського чемпіонату (англ. Ultimate Fighting Championship, UFC), чемпіон у легкій вазі та перший — в абсолютному рейтингу бійців (на грудень 2020) За національністю аварець.


Фіналіст чемпіонату Росії, володар кубка і чемпіон Євразії з рукопашного бою, чемпіон Росії, дворазовий чемпіон світу з бойового самбо, чемпіон Європи з панкратіону, чемпіон світу з греплінгу за версією NAGA Grappling. Брав участь в декількох турнірах M-1 Global, а також у змаганнях під егідою інших організацій.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?