Лукашенко лякає війною до останнього "українця й поляка"
Категорія
Політика
Дата публікації

Лукашенко лякає війною до останнього "українця й поляка"

Лукашенко лякає війною до останнього "українця й поляка"
Джерело:  online.ua

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко під час зустрічі з главою Міноборони РФ Сергієм Шойгу цинічно збрехав, що Україна нібито хоче продовжувати війну, яку почала проти неї Росія. Ба більше, поплічник Путіна лякає, що війна може тривати "до останнього чи то українця, чи то вже там поляка або ще найманців".

Джерело: білоруське пропагандистське державне агентство "БЕЛТА"

Лукашенко зустрівся з Шойгу - обговорювали війну в Україні

Я не збираюся тут нікого лякати. Ви тим більше. Усі вже й так налякані-перелякані... Якщо вони хочуть воювати до останнього чи то українця, чи то вже там поляка або ще найманців, ну, це їхня справа, це їхнє право. Поки що, до прикладу, я і наші спецслужби не бачать, щоб вони були готові до повноправних переговорів і по-людськи домовлятися. Вони бачать, на нашу думку, як продовжити війну. Ну, тоді спеціальна операція не припиниться, - цинічно заявив білоруський Лукашенко.

Нелегітимний президент РБ також вкотре підтвердив, що в його країні і російські, й білоруські офіцери готують військових двох країн.

За словами поплічника Путіна, Москва та Мінськ "серйозно підійшли" до цього процесу.

І наші, і ваші офіцери готують хлопців. І білоруських, і росіян готують. Для того, щоб у разі потреби перші ряди наші – захисники Союзної держави – змогли відбити будь-яку агресію... Тут ніхто не ділиться: ми як єдине угруповання, єдина армія сьогодні готуємося, - додав білоруський диктатор.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?